julia ve melekleri

h.b canım iyidir ne olsun duşumu aldım mid gibi oldum geldim :1:

Hoşbuldum canım tickerdaki kişiden haberin yok mu senin :18: Bilenler var ama kim biliyor kim bilmiyor artık aklımda tutamıyorum :14:

Yok bilmiyorum canım :26:

bayaaa pazartesi evleniorummm :52::52::52: gidip nikah kıycaz bursa hiltonda :60:

Kızım bak buda geçen seferki yıldırım nikahı mevzusu gibi fos çıkarsa bursa demem uzak demem gelir zorla evlendiririm sizi :19::19:

Üniversiteden biri canım. Hiç ummadığım anda olaylar gelişti sonuç bu :9:

Aaa öylemi hayırlı olsun canım mus mutlu ol :38:

He sorma vallah arada kisacik ugrayip kaciyom :10::1:
Ugradigimdada sizi yakalayamiyom :97:
Profilimde darma duman olmus zaten :47:

Ya sormac anım bir gün kapalı kaldı site döndüğüöüzde hiç bir şey yoktu.Profili geçtim en başta proluklar,arkadaşlar,mesaj sayıları kuşlar,profil resimleri vs vs.. her şey eylül 2013 e dönmüştü tüm ayarlar felan.Neyse yavaş yavaş düzeliyorlar:1:

Yok bilmiyorum canım :26:

Kızım bak buda geçen seferki yıldırım nikahı mevzusu gibi fos çıkarsa bursa demem uzak demem gelir zorla evlendiririm sizi :19::19:

yawww bilmiorum ben kararsızımmm birazda korkak :52::52:

stim yaaa doru yapmş olurmuyum onuda bilmiorum açıkcası ama yapasımda cok yalan mı sölimmm ay bilmiorum yaaaa :18::18:

yok cnm amacok yakında istemeye geleecekler :16:

kız yok takılıorum ben size ne evlenmesiiii ama cok yakında istemeye gelmek istio ailesi :16:

ooooo iyi hakkında hayırlısı olsunn :12: çooook sevindimmm.. Sen geldin ama ben gidiyom tatlımm:10: İyi gecelerrr:16:

Back
X