julia ve melekleri

En iyi arkadasim evleniyor onu izledim :69:

Bnm baltaya kizdim :47: 5 dk soraa aricam der saatler gecer ustunden kıl oluyorum bu huyuna :19:

Bnm insan gorunumlu odunuma baltama kızdim 5 dk sora aricam seni der saatler sora arar ay bu huyuna sinir oluyorum yaa :19:

Güzel filmdir , izledim bende . Darısı başına hayırlısıyla.

Canım erkeklerde zaman kavramı biraz karışık.
Benimkide 5 dk sonra işten çıkıcam der , 2 saat sonra çıkar. Yoldayım gelmek üzereyim der 30-40 dk evvel gelmez. :9::9::9:

İsi oldugunu biliyorum ama bu aramasna engel degil kesinlikle :19:
amannn böyleler işte kuzum yaaa :19::19::19:
Aranız düzeldi mi eylülcüm sizin ?

ehh tartışmıyoruz daa hala saçma tavırlar içinde bende öyle yapıyorum :30: :1:

ayy kızlarrr geçendee biz tartışıyorduk yaa mesajlaşıyordk iştee bir şey yazdım sinirle baktım aradan baya zaman geçti ses yok bende mesaj olarak soru işareti gönderecektimmmm , soru işareti yerine kalp işareti koymayayım mıııı :30::30:

' ???' böyle olacağına böyle ' <3<3<3 ' olduuuu :53:

benimkide tabiii benim sakinleştiğimi aramızın düzeldiğini sandı tartışma birden kapandııı ayyy çok sinir olmuştumm üzülsem mi sevinsm mi bilemedimm :52::60::60::60:

Son düzenleyen: Moderatör:

amannn böyleler işte kuzum yaaa :19::19::19:

ehh tartışmıyoruz daa hala saçma tavırlar içinde bende öyle yapıyorum :30: :1:

ayy kızlarrr geçendee biz tartışıyorduk yaa mesajlaşıyordk iştee bir şey yazdım sinirle baktım aradan baya zaman geçti ses yok bende mesaj olarak soru işareti gönderecektimmmm , soru işareti yerine kalp işareti koymayayım mıııı :30::30:

' ???' böyle olacağına böyle ' <3<3<3 ' olduuuu :53:

benimkide tabiii benim sakinleştiğimi aramızın düzeldiğini sandı tartışma birden kapandııı ayyy çok sinir olmuştumm üzülsem mi sevinsm mi bilemedimm :52::60::60::60:

:60: iyi olmuş bak kendiliğinden düzelmiş aranız:27::27:

Son düzenleme:
Back
X