julia ve melekleri

Belki canını sikan başka nirsey vardir julim.sevgi herseyin ustunde gelir inan bana. Rahatlamaya calis lutfen ve inan bana her serde bir hayr ve her hayrda bir ser vardir. Egerki sevgisi gercekse hersey yoluna girer engel kalmaz yeniden doner gelir Julim

Belki canını sikan başka nirsey vardir julim.sevgi herseyin ustunde gelir inan bana. Rahatlamaya calis lutfen ve inan bana her serde bir hayr ve her hayrda bir ser vardir. Egerki sevgisi gercekse hersey yoluna girer engel kalmaz yeniden doner gelir Julim

yok o kadar güzelddi kiii hersey yarım saat içinde ne olur bi msj atmış tmm dedimmm güzel şeyler sölicek şimdiii bende öyle güzel bahsetmiş öyle seslenmiş ki msjında ardından böyle bir msj gelmesiiiii aklımı oynatcaktım dondum kaldım :50:

Yuz yuze konusmadiniz mi julim.neden mesajla kaldi boyle hayat karari mesajla alinmaz ki...

dün gece saat 22:30 da msj atmışşşş inanamadım zatennn bana babamı bahane edioda bana gel dese ben herkese arkamı dönüp onunla gidecek kadar yürekli idimmm o kadar sevdim onu :14::14::14:

öyle istedi topu babama attıııı ve olmayacagını söylediii haaa kesinlikle bnmle alakası yokmus baabam eengel olacakmıs zaten falan falan bir sürüü saçma sapan şey işteee bide edebiyat yapmış kızamıorum daaa ona o kadar cok seviorum ki hala onu :14::14: solum uyuşuo yaaa korktum simdiiiiii :18::18:

Günaydın canım hayırdır senınki yanmı çiziyor ?

Kadinlar her zaman icin daha fedakarlık gosterirler. Dur bakalim canim. Sen bisey demedin mi msj a karsilik

ne diyeceğimi bilemedim sadece ben kendi kararlarımı kendim verebilecek yastayımmmben istediğim sürece ondan kimsenin ayıramayacağını beni söyledim baska da bişi demedim makabim be demeliyim kiii :31::31:

Günaydın canım hayırdır senınki yanmı çiziyor ?

yarım saatte ne değişti anlamadım benden yana hiç bişi yokmus bu filmin sony bizim istediğimiz gibi olmayacak işte falan filan yazmış baaban araya gircek yazmışş bırakta onurumla gideyim yazmışşş babam bişi derseee onu kırılcak haspamın :14::14: ay çok kötüyüm cok

ne diyeceğimi bilemedim sadece ben kendi kararlarımı kendim verebilecek yastayımmmben istediğim sürece ondan kimsenin ayıramayacağını beni söyledim baska da bişi demedim makabim be demeliyim kiii :31::31:

yarım saatte ne değişti anlamadım benden yana hiç bişi yokmus bu filmin sony bizim istediğimiz gibi olmayacak işte falan filan yazmış baaban araya gircek yazmışş bırakta onurumla gideyim yazmışşş babam bişi derseee onu kırılcak haspamın :14::14: ay çok kötüyüm cok

saçmalamışşşş juli
ne demek baban bişey derse bilmem onurumla
vallahi ben böyle yan yattı çamura battılara gelemiyorum
bna bu tür şeyler hainlik kaçış geliyor.
çok sinirlendim çok yorum yapmak seni kırmak istemiyorum a ( çünki seviyorsun haal biliyorum )ma yaptığı çok yanlış çok.

Son düzenleme:

saçmalamışşşş juli
çok sinirlendim çok yorum yapmak seni kırmak istemiyorum a ( çünki seviyorsun haal biliyorum )ma yaptığı çok yanlış çok.

aynenn bu sadece kaçış...
hiç normal değil..
sinir oluyorumm böle yapmalarına..
kadınlar güçsüz derler..zoru görünce kaçar derler..
yalnış sölemişlerrr:19::19:

saçmalamışşşş juli

yok cnm kırılmıorum neden kırılayımmm ayrılık bile olsa böle msjla ayrılmayı hak etmedimmm . ona bi msj atmak istiorum ama kelimeleri toparlayamıorummm :50::50:

Bu kadar kolay mi vazgeciyorsun derdim ven olsam

dedim dedim cnmmm o şekiilde demedim deee şu msjı yazacağına seni almadan ölmem yazmanı beklerdim dedimmm :31::31:

hiç normal değil..

yok anlamadığım sorunda yoktuuuu ... akşam kurtlar vadisini seyretcem aşkımmm dedii bende zatn kurtlar vadisinin oldugu akşam çok arayıp rahatsız etmem onu bilirim pür dikkt onu seyrettiğini o yüzden böle bir msj yazacağı aklımın ucuna dahi gelmediiii çok kırıldımm

hiç normal değil..

ya kızcagız kadın olduğu halde nasıl gögüs geriyor isyancım
ama erkeğe bak olmaz bu iş bırak gideyim sen daha iyilerine layıksın

belliki kafası karışmış yada biraz yıpranmış biraz kendi haline bırak julim kafasını toplasın
haydi sende üzülme Rabbim neylerse güzel eyler :38::38::38::38:

Eki Görüntüle 894309

yok anlamadığım sorunda yoktuuuu ... akşam kurtlar vadisini seyretcem aşkımmm dedii bende zatn kurtlar vadisinin oldugu akşam çok arayıp rahatsız etmem onu bilirim pür dikkt onu seyrettiğini o yüzden böle bir msj yazacağı aklımın ucuna dahi gelmediiii çok kırıldımm

ayol bunlar aynı fabrikasyon demekki
benımkide vadiyi izler soluksuz ve her nedense sürekli o akşam tribe bağlar

bunlara o an kal mı geliyo neeee :ssz::ssz::ssz::ssz:

ya kızcagız kadın olduğu halde nasıl gögüs geriyor isyancım
ama erkeğe bak olmaz bu iş bırak gideyim sen daha iyilerine layıksın

belliki kafası karışmış yada biraz yıpranmış biraz kendi haline bırak julim kafasını toplasın
haydi sende üzülme Rabbim neylerse güzel eyler :38::38::38::38:

Eki Görüntüle 894309

daha yeni atlatıodukk kötü günleriiiiiiiii taşıyamıorummmm artıkkk ağır geliooo cehennemin dibine git diyesim gelio ama kıyamıorum :31::31:

ayol bunlar aynı fabrikasyon demekki
benımkide vadiyi izler soluksuz ve her nedense sürekli o akşam tribe bağlar

bunlara o an kal mı geliyo neeee :ssz::ssz::ssz::ssz:

aynen öle oluo vadi basladıgı an sesimi dahi çıkarmıorummm sırf o mutlu olsun diee ben herseye göğüs geriorum daa bu baltaya ne oluo yaaaa izin vereyim de onuruyla gitsinmiş demek bnm için savasmak onursuzluk onun gözünde :14::14:

daha yeni atlatıodukk kötü günleriiiiiiiii taşıyamıorummmm artıkkk ağır geliooo cehennemin dibine git diyesim gelio ama kıyamıorum :31::31:

hayır sakın fevri davranma canım belliki karışık biraz zamana yay

ayyy sabah sabah damara bağladım benden size gelsin kızlar

[video=youtube;JBE1BYMSsog]http://www.youtube.com/watch?v=JBE1BYMSsog[/video]

en büyük hata bizde...bunların bir taraflarını kaldıran bizleriz işte..
aman ona kızar aman bunu sevmez deriz dikkat ederiz..
sonra adamlar şöle düşünür..onlar hep var bırakmazlar bizi..
kendilerine olan özgüvenleri tavan yapar ve böle kafa karışıklığına giderler belalarını ararlar..:19::19:

hayır sakın fevri davranma canım belliki karışık biraz zamana yay

ayyy sabah sabah damara bağladım benden size gelsin kızlar

çok severim bu şarkıyı yanii aramıyayım mı fallen ? :26:

[video=youtube;JBE1BYMSsog]http://www.youtube.com/watch?v=JBE1BYMSsog[/video]

kendilerine olan özgüvenleri tavan yapar ve böle kafa karışıklığına giderler belalarını ararlar..:19::19:

aynen öyle cnmmmmm aynenn öleee kız ben onun herseyini düşünüorum burda yanlız yasıooo erkek anlamaz die alışverişlerini bile ben yapıorum herseyi ile ilgileniorum bu emegimeee böyle olması zoruma gitti çok hem de çok :14::14:

k****ç kaldırmada üzerime kimseyi tanımam :1::1::1::1:

Back
X