julia ve melekleri

k****ç kaldırmada üzerime kimseyi tanımam :1::1::1::1:

yok canımm bunda seninle yarışırımmmm :1::1::1:

aynen öyle cnmmmmm aynenn öleee kız ben onun herseyini düşünüorum burda yanlız yasıooo erkek anlamaz die alışverişlerini bile ben yapıorum herseyi ile ilgileniorum bu emegimeee böyle olması zoruma gitti çok hem de çok :14::14:

ayy kuzumm yaa aynen bende öleydim..
valla sonra sağdan soldan bir yumruk yedimmm akıllandım..
boşver ne kadar ilgilenirsen o kadar dötü kalkar..o kadar gözünde değersiz olursun..
çünkü bellidir senin onda ne kadar kıymet verdiğin onu bırakamayacağın...
senin yerinde olsam şimdi hiç aramam sormam akıllansın öle gelsin..
haa gelincede hoşgeldinn dememm..:10::10:

şu zamanı geri alsınlarrr yaaa...:23::23:
ulenn şimdiki şu aklım nişanlı iken olcakmışşş bende...:27::27:

aynen öyle cnmmmmm aynenn öleee kız ben onun herseyini düşünüorum burda yanlız yasıooo erkek anlamaz die alışverişlerini bile ben yapıorum herseyi ile ilgileniorum bu emegimeee böyle olması zoruma gitti çok hem de çok :14::14:

ben senin yerinde olsaydım aramazdım canım
ne yapacak ileriki günlerde o yuzden gözlemlerdim
kesinlikle zorlama vay şöyle böyle diye bırak bakalım
topuklayıp kacacakmı yoksa hata ettim diyip dönecekmi
:(

yok canımm bunda seninle yarışırımmmm :1::1::1:

ayy kuzumm yaa aynen bende öleydim..
valla sonra sağdan soldan bir yumruk yedimmm akıllandım..
boşver ne kadar ilgilenirsen o kadar dötü kalkar..o kadar gözünde değersiz olursun..
çünkü bellidir senin onda ne kadar kıymet verdiğin onu bırakamayacağın...
senin yerinde olsam şimdi hiç aramam sormam akıllansın öle gelsin..
haa gelincede hoşgeldinn dememm..:10::10:

bak şimdi biraz teselli oldum :D

şu zamanı geri alsınlarrr yaaa...:23::23:
ulenn şimdiki şu aklım nişanlı iken olcakmışşş bende...:27::27:

olmuyor insan hemen kesip atamıyor :ssz::ssz::ssz:

Son düzenleme:
Teldeydim kizlar kusura bakmayin aradi biraz alkol almis aksam ozur diledi :31:

Cok kirginim amaa cok hem deee ben ondan ozel bisi beklemiorum ki ilgili olsun yeter ne para ne pul hic birinde gozum yok ben zaten calisiyorum kendi ayaklarimin ustunde duruyorum :31:

insan kırılmazmı canım

karşında hayatını birleştirmek istediğin insan var ve bu kişi
yaanr döner anı anını tutmuyor hem kırgınlık hemde korku endişe vardır şimdi sende :(

Supersun julicim bak gordun mu uzme kendini gercekten seviyirsa anlar hatasini uzme kendini. Rabbim herseyi yokune koyar layiki ile. Sevindim canim inaallah is cikisi bi cicekle felan gelir gülücük yuz ifafesi ile gonlunu alir sevdicegin

insan kırılmazmı canım

karşında hayatını birleştirmek istediğin insan var ve bu kişi
yaanr döner anı anını tutmuyor hem kırgınlık hemde korku endişe vardır şimdi sende :(

Hem ne endise anlatamam sana fallenimm cok korktum ama nihayet aradi :5:

Supersun julicim bak gordun mu uzme kendini gercekten seviyirsa anlar hatasini uzme kendini. Rabbim herseyi yokune koyar layiki ile. Sevindim canim inaallah is cikisi bi cicekle felan gelir gülücük yuz ifafesi ile gonlunu alir sevdicegin

İns cnm gorcez bakalim dun anlasmistik bu aksam ben gidecektim onaaa yemek yapip yicektik beraber :31:

aynen öle oluo vadi basladıgı an sesimi dahi çıkarmıorummm sırf o mutlu olsun diee ben herseye göğüs geriorum daa bu baltaya ne oluo yaaaa izin vereyim de onuruyla gitsinmiş demek bnm için savasmak onursuzluk onun gözünde :14::14:

çok saçmalamış canım bu kadar kararsız bir insan açıkcası benım kafamı cok karıştırırdı :/

Selamm kızlarrr :8::8::8::6::6::6::6::6:

günaydın canım a.s.

Hem ne endise anlatamam sana fallenimm cok korktum ama nihayet aradi :5:

İns cnm gorcez bakalim dun anlasmistik bu aksam ben gidecektim onaaa yemek yapip yicektik beraber :31:

canım sen bu kadar yıpratma kendini lütfen anlıyorum çok seviyorsun ama
çok taviz verirsen kendinden ezilirsin yıpranırsın hep
:(
:ssz::ssz::ssz::ssz: ona sen bir vezir parmağı yapta yesin :D

Son düzenleme:
Bennolsam kotu davranmazdim belli ki cikmaza dusmus ve arada sevgi var. Kirgin oldugunu belli et ama bence bagirip cagirma.sessiz davran.kirgin oldugunu anlasin

Back
X