didemcim nasılsın
İyiyim canım sağol sen nasılsın ben iyiyimde moralim bozuldu ayrıldıklarını duyunca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
didemcim nasılsın
İyiyim canım sağol sen nasılsın ben iyiyimde moralim bozuldu ayrıldıklarını duyunca
yaa bende şimdi okudum çok üzüldüm 2 gündür falan girmemiştim hiç pek iyi hissetmiyodum kendimi zamanla belki düzelir herşey hakkında hayırlısı olsun ama çok üzüldüm![]()
canım iyimisin biraz daha![]()
bende çok üzgünüm cnmm çokkk hem deeeeee![]()
yaa bende şimdi okudum çok üzüldüm 2 gündür falan girmemiştim hiç pek iyi hissetmiyodum kendimi zamanla belki düzelir herşey hakkında hayırlısı olsun ama çok üzüldüm![]()
kendime eziyet ettim ve incir reçelini izledim geldimmmm![]()
aynen öyle canım bende öyle dedim ona sıkmasın canını bende yeni girdim işte bende fırsat bulamadım akşamları
fallencim neler olmuş yaa çok üzüldüm ben juliye hakkında hayırlısı olsun tabi 2 gündür girmemiştim hiç neler olmuss![]()
yaaaa yapma böle kendine eziyet etme dibine vurdukça daha kötü olur toparlayamassın zamana bırak zaman herşeyin ilacı çok zor bi durum tabikide çok haklısın çok zor bi zaman yaşıyosun ama asla kendini koyuverme lütfen
iştesin dimi canım![]()
işlerimi dün bitirmiştim bu akşam onlaaa buluşcaz ie herseyi dünden bitirdim cnmmhey allahım izlediğin filme bak ya film falan izleme müzik de dinleme işe ver kendini
offff tatlım benim yaa şok oldum resmenşuan ne durumdasınız peki konuştunuz mu hiç
canım evet bnde çok üzüldüm ama bazen herşeyin hayılrısını dilemek lazım
çok üzülürüz bişey olmadı diye ama rabbim neylerse güzel eyler
herşeyde bir hayır vardır annecim hep derki çala çala bir havaya döner der![]()
afferim sana canım arkasına ne kadan aşk filmi varsa izle.
ağla inle...ya yapma kuzucum böyle yapma biraz akışına bırak herşeyi.
sakalım yokki serpilcim dinlemiyor beni![]()
dinlememekle alakası yok kuzucum ne bilimmmmm o an öle geldi içimden![]()
o zaman sana bir film daha söylicem onu izle :)
mutluluk asla yanlız gelmez![]()
çok harika izle canımmmm biraz kafacağızın dağılsın
![]()
tmm cnmmm![]()
canım evet bnde çok üzüldüm ama bazen herşeyin hayılrısını dilemek lazım
çok üzülürüz bişey olmadı diye ama rabbim neylerse güzel eyler
herşeyde bir hayır vardır annecim hep derki çala çala bir havaya döner der![]()
afferim sana canım arkasına ne kadan aşk filmi varsa izle.
ağla inle...ya yapma kuzucum böyle yapma biraz akışına bırak herşeyi.
sakalım yokki serpilcim dinlemiyor beni![]()
ne yapsakta rahatlatsak acaba bu kızı yaaa![]()
işlerimi dün bitirmiştim bu akşam onlaaa buluşcaz ie herseyi dünden bitirdim cnmm
konusmadık dahaaa öyle uzun uzunnn bilmiorum yaaaaniiiii çok kırıldım amaa çokk![]()