julia ve melekleri

benimde oldu bazen diyorumki keşke evlenmeseymişim bazen diyorumki iyiki evlendim. ne evlendiğim için nede boşandığım için pişman değilim aslında. bana çok şey kattı asla hakkını yiyemem. Allah yolunu açık etsin.
ben kendi derdimdeyimya şimdi siz börtü böcekte deseniz, çiçekte deseniz ben ex der ona bağlarım :37:

kader denilen olay işte bu. insan bazen sıkıntı cekecegini bile bile göre göre devam etmek ister. rabbim herkesi hayırlı insanlarla karsılastırsın . evlenmeden önce hep derlerdi bana hayırlı insanlarla karlaştırsın allah diyede. ben aman derdim hayırlısı isede hayırsız isede ben seviyorum evlenicem eşimle.. ama evlilikte tek sevgi olmuyor gercekten hayırlı insan duası çok önemliii.

inşallah canım oda olur şimdi benımkiin kızı ve benım kızım 15 tatil için
böyle bişeyler istiyoruz

tabiki canım benım rabbim neylerse güzel eyler
gör bak rabbim ne güzel şeyler yazar hayatımızda

bence gayet güzel olur cnmmm :16::16::16:

aksilikler yakamı bırakmıo cnmmm ben kötü biri değilimmm rabbim sınıyor die düşünüorum beniii isyan etmiorum amaaa çok üzülüorum ciddi ciddi antideprasan kullanmak istiorum uyumak uyumak uyumakkkkk hep uyumak unutmak istiorummm :50::50:

anti sepresan çözümmü sanki canım benım
sorunarınla ne kadar ağır olursa olsun yuzleşmek zorundasın
rabbim kaldıramaycağından fazla yuk vermez kimseye
gececek bu günlerde sakin ol dua et hayılrısını dile

benım tontonyonun kızı hiç kar görmemiş cocuk kar diye eriyor :D
ay cnmmm yaa o zaman bu tatil hepinize cok iyi gelecek :16:

anti sepresan çözümmü sanki canım benım
sorunarınla ne kadar ağır olursa olsun yuzleşmek zorundasın
rabbim kaldıramaycağından fazla yuk vermez kimseye
gececek bu günlerde sakin ol dua et hayılrısını dile

pardon cnmm telde idim antonyo aradıdaa :16:

evet doru sölüosun cnmm yok zaten içmem cnmmm sadece unutmak istiorum sorunları işteee :5::5:

canım azcık ara vermek istemiştim. şimdi geldim. teşekkür ederim selamın için aleyküm selam gülüm. nasılsın nasıl keyifler, gel yazışalım konuşalım azıcık hepinizi çok özledim valla :29::29:

kuzum bugün pazartesi işler yoğun..artık buradasın nasılsa görüşürüz bebeğimm..
ben iyiyimm herşey aynı..
hala bebek yapmayı beceremedimm ona uğraşıyorummm:9::9:

aşağıdan melül melül bakmaaa gel yamacıma benım işi unutmadın demi :D
unutmadımm bebeğimm sen asistana baktırma diosun...doç bulamadımm yahuuuu :31::31::31: artık ücretli muayeneler başladı yaa bakmıolarrr:47::47::47:

kuzumm yoğunum ondan giremiyorumm sohbeteee:37::37:

kuzum bugün pazartesi işler yoğun..artık buradasın nasılsa görüşürüz bebeğimm..
ben iyiyimm herşey aynı..
hala bebek yapmayı beceremedimm ona uğraşıyorummm:9::9:

cigerlerim temizmi yaşıycakmiyim :D

isyaggnnnnn

bebek olucak 2014 de allahın izni ilemmm

:38::38::38:

unutmadımm bebeğimm sen asistana baktırma diosun...doç bulamadımm yahuuuu :31::31::31: artık ücretli muayeneler başladı yaa bakmıolarrr:47::47::47:

kuzumm yoğunum ondan giremiyorumm sohbeteee:37::37:

kız bebem asistanda olurrr doc bulaman şimdi asistanda okumuş sonuca
allahına kurban soruver bir
:31::31::31:

ay cnmmm yaa o zaman bu tatil hepinize cok iyi gelecek :16:

pardon cnmm telde idim antonyo aradıdaa :16:

evet doru sölüosun cnmm yok zaten içmem cnmmm sadece unutmak istiorum sorunları işteee :5::5:

gececek canım inan bana rabbim sağlık versin yeterki
şöyle tatil felan yapsanız 1-2 gün olurmuki
:31::31:

benimde oldu bazen diyorumki keşke evlenmeseymişim bazen diyorumki iyiki evlendim. ne evlendiğim için nede boşandığım için pişman değilim aslında. bana çok şey kattı asla hakkını yiyemem. Allah yolunu açık etsin.
ben kendi derdimdeyimya şimdi siz börtü böcekte deseniz, çiçekte deseniz ben ex der ona bağlarım :37:

ne ara bulmuş ex kısss sevgili yapmış kendine kalas :D

gececek canım inan bana rabbim sağlık versin yeterki
şöyle tatil felan yapsanız 1-2 gün olurmuki
:31::31:

işleri cok yogun kiii cnmmmm ben biraz sıkmasam iyi olcak onu :31::31:

bazen bende istemeden bunaltıorum sanırım butun sucu da ona yuklemek istemiorum tabiiii onunda haksız yerleri cok ama bendee de vardır illa kiii :31::31::31:

işleri cok yogun kiii cnmmmm ben biraz sıkmasam iyi olcak onu :31::31:

bazen bende istemeden bunaltıorum sanırım butun sucu da ona yuklemek istemiorum tabiiii onunda haksız yerleri cok ama bendee de vardır illa kiii :31::31::31:

benım gibi tez canlıysan anasını ağlatıyorsundur cocugun :27::27::27::27:

fallenimmm öğleden sorna gideyimm kuzummmm...
kız sen bana doc olsun deyince bende doc arıyorummm..
asistan olursa sorarımmm

hem de ne tez canlı cnm yaaa sunu yaparız diyoryaa bu akşam yadaaa işte pazar gunu suraya gideriz olana kadar basının etini yiyorumm :1::1:

bende eskiden senın gibiydim erkekelr hoşlanmıyor canım bıdı bıcdıdan biraz sakin ol
ağırdan sat kendini atlama hemen benım gibi :D
gidelimd erse bakalım durumlara de :D :1::1::1:

fallenimmm öğleden sorna gideyimm kuzummmm...
kız sen bana doc olsun deyince bende doc arıyorummm..
asistan olursa sorarımmm

tamam balım asitanda olur en azından fikir verir xanım derki yada isyancım der hocama sorayım der :D

bende eskiden senın gibiydim erkekelr hoşlanmıyor canım bıdı bıcdıdan biraz sakin ol

tamam balım asitanda olur en azından fikir verir xanım derki yada isyancım der hocama sorayım der :D

kız ben onun üzülmesini hiççç istemiorummmm cok sorunları var bu ara ama ben şster istemez kızdırıorum onu aradaaa :31::31:

yok kuzum onu beklemek hayal olur...
kendi hastaları olmadığı sürece öle bir iyilik yapmazlar..
ama dediğin gibi başka bir gözden bir fikir olur...

yok kuzum onu beklemek hayal olur...
kendi hastaları olmadığı sürece öle bir iyilik yapmazlar..
ama dediğin gibi başka bir gözden bir fikir olur...

asistan kesinlikle bilir canım benımmm :38::38::38:

san soru sordum cevap vermedin benım cigerler ne durumda 5 para edermi :d hahahhahah

Back
X