julia ve melekleri

işleri cok yogun kiii cnmmmm ben biraz sıkmasam iyi olcak onu :31::31:

bazen bende istemeden bunaltıorum sanırım butun sucu da ona yuklemek istemiorum tabiiii onunda haksız yerleri cok ama bendee de vardır illa kiii :31::31::31:

Canım nasılsın daha iyi misin barıştınız mı :)

kuzum bugün pazartesi işler yoğun..artık buradasın nasılsa görüşürüz bebeğimm..
ben iyiyimm herşey aynı..
hala bebek yapmayı beceremedimm ona uğraşıyorummm:9::9:

canıım benim önce mutlu huzurlu ol Rabbim bebekle taçlandırı zaten. öyle düşünme inşallah olur canım belki 2013 üç ün son golü olur size :16::9:

Selaaaaaaaam (: Günüm var bugün giyindim süslendim püslendimm gitmeden bir bakayım dedimm..Haftanız hayırlı olsun canlarım (: Günler pastalar hamur işleri derken 2 kilo almışım bu arada :( Söz vermiştim kendime bu hamileliğimde çok kilo almayacaktım yine iştahım canavar boyutuna ulaştı :(

Selaaaaaaaam (: Günüm var bugün giyindim süslendim püslendimm gitmeden bir bakayım dedimm..Haftanız hayırlı olsun canlarım (: Günler pastalar hamur işleri derken 2 kilo almışım bu arada :( Söz vermiştim kendime bu hamileliğimde çok kilo almayacaktım yine iştahım canavar boyutuna ulaştı :(

AL AL bebege kan olsun can olsunn prensmi geliyor prensesmi :)

sen yine hamileymişsin bir de hamile olmadan tavan yapan iştahlar var.:56:
ben ipek bu arada komşu topikten:))

Prenses insallah ablasi prens ogluma kiz kardes geliyo:)

oyyyy maşallah allahım darısı dileyen herkes başınaaaaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ooo piyo hanım buralarda mısın?
farklı topiklere mi gelin gittin bakım:27:

sana özel mesaj attım kuzucum görmedinmi :D

sen yine hamileymişsin bir de hamile olmadan tavan yapan iştahlar var.:56:
ben ipek bu arada komşu topikten:))

ooo ipek hanımmm nasılsınız :d

selam canımmm konuşalım tabiki anlat rahatla :31::31::31:

of of arkadasım evleneli 1 yıl olacakartık çocuk düşünüyoruz. bu aydan sonra baslıcaz ama benim bir sorunum var. üst damağımda gömülü köpek dişim var. şuan için hiç bir rahatsızlık vermiyor ama hamilelikte ne olur bilemiyorum . kafamda soru işaretleri var. doktoro gitsem hemen gömülü dişiameliyat ettir dicek ama su an için hazır değilim

of of arkadasım evleneli 1 yıl olacakartık çocuk düşünüyoruz. bu aydan sonra baslıcaz ama benim bir sorunum var. üst damağımda gömülü köpek dişim var. şuan için hiç bir rahatsızlık vermiyor ama hamilelikte ne olur bilemiyorum . kafamda soru işaretleri var. doktoro gitsem hemen gömülü dişiameliyat ettir dicek ama su an için hazır değilim

ilahi bunumu dert ediyorsun :)

onları ben çektirdim üstleri yani

ama altlar felaket :(((
tamamen çene kemiğine yapışmış birisi 2 saat sürer ameliyatı diyorlar
bu ara aldırmak istiyorum Allah nasip ederse hiç korkma bebek düşünüyorsan hemen git aldır.

piyonu transfer ettim ipekcim istersen seni de transfer edeyim benim topiğee :16::16:

her sabah muhteseşem kahvaltılar , kahvaltı sorası kahve vaaad ediormmm :27:

Son düzenleme:
Back
X