julia ve melekleri

ilahi bunumu dert ediyorsun :)

onları ben çektirdim üstleri yani

ama altlar felaket :(((
tamamen çene kemiğine yapışmış birisi 2 saat sürer ameliyatı diyorlar
bu ara aldırmak istiyorum Allah nasip ederse hiç korkma bebek düşünüyorsan hemen git aldır.
peki aldırmam sart mı yani hamilelikte sıkıntı olurmu ki? birde sizin bebeginiz var mı

[video=youtube;dom-RuA0b88]http://www.youtube.com/watch?v=dom-RuA0b88[/video]

kızlar hepinize geldin bu şarkııı :16::16::16:

piyonu transfer ettim ipekcim istersen seni de transfer edeyim benim topiğee :16::16:

her sabah muhteseşem kahvaltılar , kahvaltı sorası kahve vaaad ediormmm :27:

bakkkkkk sennn ben yok pahasına transfer oldum desenize :D

peki aldırmam sart mı yani hamilelikte sıkıntı olurmu ki? birde sizin bebeginiz var mı

canım gebelikte en önemli şey kalsiyumdur
direk ordan yiyor bebek
çogu anne dişlerinde sorun yaşıyor
olmaz oklmaz deriz olacağı tutar
ilaç alamazsın ne bileyim 1 saatlik işi var aldır derim
hem yanndaki dişide yiyor o azı dişinide kaybetme

fallencim ortam çok kalabalık. arıza falan var makinalarda benim pambık ellerimin dokunuşunu istiyor.. illa bakmam gerekiyor:1:

sana değil kuzum ipek başka bir topikde bana nasılsınd emiş bende konu dışı ban yemesin diye özel mesaj yazdım hla cevap yazacak :d

özel mesajını gördüm canım da hemen okudum kapattım da cevap arada kaynadı. ara ara buraya takılayım eski komşular buraya kaymış..

sana değil kuzum ipek başka bir topikde bana nasılsınd emiş bende konu dışı ban yemesin diye özel mesaj yazdım hla cevap yazacak :d

fallen bazen kendimi geyik topiğinde sanıyorum da.. her şey serbest atış ya burada.. bdv de bazen kaçıyor konu dışı.

fallen bazen kendimi geyik topiğinde sanıyorum da.. her şey serbest atış ya burada.. bdv de bazen kaçıyor konu dışı.

seni düşünüyorum ipekciğim ban yiyipde bunalıam girme diye tamam iişlerini
hallet ellerim benımde donuyoee :d

oo motoru aldın demek sonunda:nazar:

bak bişeyde kaçmıo valla :D fazıl takipte

bakkkkkk sennn ben yok pahasına transfer oldum desenize :D

canım gebelikte en önemli şey kalsiyumdur
direk ordan yiyor bebek
çogu anne dişlerinde sorun yaşıyor
olmaz oklmaz deriz olacağı tutar
ilaç alamazsın ne bileyim 1 saatlik işi var aldır derim
hem yanndaki dişide yiyor o azı dişinide kaybetme

evet anlıyorum ama benim diş alınmıcak gömülü diş ameliyatla asağı indirilmeye calışılacak.tel takılacak uzun süreçli iş

evet anlıyorum ama benim diş alınmıcak gömülü diş ameliyatla asağı indirilmeye calışılacak.tel takılacak uzun süreçli iş

geçmiş olsun gömülüyü neden almıyorlar. kurtulursun. ilerleyen yaşlarda gittikçe çene kemiğine inermiş. aşağı indireceklerine alsalar ya.

canım sen güzel bir çene cerrahına git 20 lik leri mutlaka alıyorlar
o dişlerden hayır gelmiyormuş tel mel ne uğraşıyorsunki
:((

oo motoru aldın demek sonunda:nazar:
evet canım çok şükür aldım çok mutluyum. bugünde tam çıktım yağmur başladı akşam arkadaşıma gidene kadar sırılsıklam olucam tabi sağ salim gidebilirsem :37:
üstüne bir de fransız kocaya mı kaçtı bizim piyo yoksa:1:
o nerden çıktı olsada yesek :56::56:

piyomu yok piyo henüz hiç bir kocaya kaçmadı :d
heheheehheh isyan alemsin ya inanki koptum :1::1::1::1:

kuzu koca varda biz mi kaçmadık olsada kaçsak :9:

Back
X