julia ve melekleri

fallen bana neden cevap yazmıyosun hiç anlamadımmm :26::26::28:

kuzucum gerilere çok bakmadım görmedim tavşanım yaaa
bişeymi sordun bal

öksürük, nefes darlığı, grip hepsi karıştı anlayacan.

ben kafayı yiyeli çok oldu kuzum :37:
ooo desene bendensin :d kzucum bol c vitamin keçiboynuzu zencefil devammm

iyidir balcıım ne olsuunn koca göbek olma yolunda ilerlemece iş güçç çalışmacaa sen napıyosun bakalıım

aynı bacımmm tarifemin süresi bitmiş kafam 1500 ona bakıom

dertli değilim ya canım sıkılıyo monotonluktan, neydi şarkı ya:37: radyoda çalıyodu yükleyim dedim, işin garibi bende göremiyom :60:

benımde canım sıkılıyor ne yapsak [/B]

dertli değilim ya canım sıkılıyo monotonluktan, neydi şarkı ya:37: radyoda çalıyodu yükleyim dedim, işin garibi bende göremiyom :60:
ahahha oda iyiymiş :60::52::52:
ben de göremiyom
:9::9::9::9::9::24::24::24::24:
çıkarın valla en güzel zamanlar ohh miss misss:16::16::16: varmı yakın zamanda bişiler söz nişan

bir de ayrı kalmak zorunda olmasak çok mis olacak ammaaa :25::25:

inşallah bu sene okulu biterse seneye kışa düşünüyoruz canım söz falan okulu bitsin diye bekliyoruz :nazar: denizcilik okuyor bir de benden uzakta bir şehirdeee :ssz::ssz:

bişeymi sordun bal

benımde canım sıkılıyor ne yapsak
hastalandıktan sonra hiç bişey yaramıyo Fallenim, hastalanmadan önce depolayacan valla, geldim mi affetmiyo pis hastalık:63:

valla ben gayet gördüümmmm dinledim bilee:1::1::1::1::1:
afiyet olsun o zaman :1:

inşallah bu sene okulu biterse seneye kışa düşünüyoruz canım söz falan okulu bitsin diye bekliyoruz :nazar: denizcilik okuyor bir de benden uzakta bir şehirdeee :ssz::ssz:

kuzum yaa kıyamam bizde ayrı şehirdeydik tam 3 yıl görüştük öle o istanbulda ben sivastaydım sonunda kavustuk allahım sizide kavustursun bilirim uzak olmanın ne demek olduğunu

bi gün güme gidecem ama bu yöntemle , adını bulup yüklüyom ya , içerik ne hiç haberim yok :60:

bişeymi sordun bal

benımde canım sıkılıyor ne yapsak

bu ne kıss eğlence lazım biraz hep bi can sıkıntısı halii napsak acaba :10::10::10::10:

amiin canımm yaa pöfff hemde ne sıkıntılı yaniii miğdem fenalarda bakalım 3 ayın bitmesini bekliyorum rahatlıycam diye senin var mı evlilik çocuk falan bişe

allah kurtasın valla:52:
olmammı iki tane var:ssz: oğlan 11 kız 5:ssz:

Son düzenleme:
Back
X