julia ve melekleri

bize sormamışsınn amaaa:19::19: dayanamadımm yorum yapıcammm:33::33:

şu üst hiç hoş değil..
ama balık olan süperr yaa..sırt dekoltesine bayılıyorummm:16::16:

SENİ BENİMİ VAr isyancım ben senim sen bensin :D
BU MODEL benim fovorim :D

hıhh 1 beden küçük korse giyerizz daha seksisi oluruz yavrumm...aızıcıktaa etli olmak lazımm bunlar ne kemik torbasııı:36::36:

hahaahahahah ay koptummm anammm bizim neremiz korelik gı mankeniz biz mankennnn

benım herif bu dediğin modeli çok begenio :D
çok hoş bencede

valla seninki anlıyo demekki canım zevkliymiş vesselam valla bende çok beğendim bunu çok hoşş diğerini sevmedim çom taslı maslı hos durmuyo ama sundaki zerafete baksana fransız danetliyaaa olay bu bence gelinlikte çok hoş model sırtına bittim:))))))))))

SENİ BENİMİ VAr isyancım ben senim sen bensin :D
BU MODEL benim fovorim :D

hahaahahahah ay koptummm anammm bizim neremiz korelik gı mankeniz biz mankennnn

tabiki kızımm mankenlerde ne öle kemik torbası..bakk hiçbiri evlenmiyor..sen 2.yi eskitcenn biz 1.siniii:9::9::9:

oo fallen bize hiç cevap vermemektesinn :96::96:

cazgırlıkk yap ccvp verirrrr:36::36:

bencede isyancıım çoookk çook haklısınn kadın dediğin birazda ele gelecek:1::1::1::1::1: ahahahhhhahahahha

aynennn:23::23::23:

valla seninki anlıyo demekki canım zevkliymiş vesselam valla bende çok beğendim bunu çok hoşş diğerini sevmedim çom taslı maslı hos durmuyo ama sundaki zerafete baksana fransız danetliyaaa olay bu bence gelinlikte çok hoş model sırtına bittim:))))))))))

kuzucum valla sende zevklisin :38::38:

aynenn yaa eşim izin verse bende patlatırdım bir sırt dekoltesiii:23::23:
valla o zamanlarda ayıptır sölemesi manken gibiydimmm...çatlardı taşlar duvarlar....:21::21::21:

Back
X