• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Aaa kac yasinda kizii :112:

Oo neler neler kacirdinnnn :63::63:
:9::38:

tam bilmiorum cnmmm ama okula gidio onu biliorumm :16::16:

ay bu akşm kurtlar vadisi var bnmki de geçmiştir başına şimdi tv nin :47:

yıllardır bıktım su vadiden :41::41:

Aaa bilmiyodumm :16::16:

Eveeett babamlarda izliyo son ses bidee 20::20:

Benimki izlemez allahtan :90:

Bende geldim kzlar merhaba:) kurtlar vadisi basladi benim efendi kuruldu tv basina pit yok.canim sikildi kizlara bakiyim ne yapiyorlar dedim geldim

uyurmu sıpaaa sallıycamda şimdi hanımı ayagımda uyuyacak inşallahh:1::1::1: eşek kadar oldu anam nasıl çocuıksa uyku özürlü benimki:1::1::1:

ay cnm yaa nasılda tatlıdır o şimdi öpüyorum çok onu :16::16:

Bende geldim kzlar merhaba:) kurtlar vadisi basladi benim efendi kuruldu tv basina pit yok.canim sikildi kizlara bakiyim ne yapiyorlar dedim geldim

iyi yapmıssın cnm ben bile geriliorum şu kurtlar vadisi aksamııı offffff :ssz::ssz:

arkadaş bitmedi gitti yaaa dizi böğğğ geldi yani allahtan benimki bıraktıda izlemeyikurtuldum yoksa hiç bişe bakamıyodum şimdi ben onu deli ediyorum hergun bir dizi ilee ahahahahahah:1::1::1::1::1:

Aynen benimkide izliyor ben sevmiyorum ama özgür bıraktım adamımı izlesin bakalım :)

Hosgekdiniz kizlarr :3::3:

Back
X