hyr değillllll insanınnn canın yarısı olması bambaska cnmm yaa sende bunu iyi biliosunnn![]()
bilmem beni sevgilim yok ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hyr değillllll insanınnn canın yarısı olması bambaska cnmm yaa sende bunu iyi biliosunnn![]()
bilmem beni sevgilim yok ki![]()
biliosunnn eskiden vardı amaaagene olacakkkkk genne olacak cnmm
![]()
ya juli zor işler beceremiyorum ben üzülmek istemiyorum
ya juli zor işler beceremiyorum ben üzülmek istemiyorum
ne haber tatlıımmm![]()
zor işler ama güzel işler üzülmek istemiyorum diye kapılarını kapatma canım kimseye kötü düşünmeee
ah be cnmmmm karşılıklı olunca tadından yenmio ölesi de seni bulcak ben çok inanıorum buna![]()
idare eder. kafammda oturtsam daha kolay olacak tamamen bitiremedim bilmiyorum. seviyorum ama üzüyor beni üzen insana tahammülüm yok bakalım ya yoluna girecek ya da tamamen çıkacak
idare eder. kafammda oturtsam daha kolay olacak tamamen bitiremedim bilmiyorum. seviyorum ama üzüyor beni üzen insana tahammülüm yok bakalım ya yoluna girecek ya da tamamen çıkacak
kuzulaar ben kaçıyorum yarın görüşürüz inşallah iyi geceler sizlere ballar![]()
görüşüyormusunuz suan cnmm
çkıyormusun cnm bende birazdan yatcam sabah iş varr![]()
evet balıım çıkıyorum biraz yorgunum bugun gidip yatsam diyorum daha işim var benim asyahanım gece kırk kere uyandığından butun uykumun içine ediyo yani![]()
sen kaç ayda hamiş kalmıştınn kızz..daha önce sorduysamm affolaaa
Günaydın kizlar hepimiz için güzel bir gün olsun bugün![]()
Günaydın kızlar
yeni bir gün dahaaa işte gönlünüzden geçen tük güzellikler tüm sevinçler bizimle hepimizin olsunnn![]()
ayy ayyya ne güzell bir günaydınn buuu![]()