• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

hmm iyi bakalım:13:

valla her tarafım ağrıyor bugün uzanıyorum öyle:31:
üşütmüş olabilirsin kuzum dikkat et kendine:34:
heee yaa zor ki ne zor:1::1:

evlendimm çürüğe ayrıldım resmenn valla...eskiden karın ağrısı ne bilmezdim şimdi ayağım azıcık üşüsün karnım ağrırı..
hangi akla zarar evlendikk bilmemm..
anamın evindeki rahat battı herhal bana:9::9:

evlendimm çürüğe ayrıldım resmenn valla...eskiden karın ağrısı ne bilmezdim şimdi ayağım azıcık üşüsün karnım ağrırı..
hangi akla zarar evlendikk bilmemm..
anamın evindeki rahat battı herhal bana:9::9:

Öyle deme kııızzz :9::9:
Evlenmek için kaç takla atan insanlar var şmdi evlendiğine mi pişmansın :22: :22: :27:

Öyle deme kııızzz :9::9:
Evlenmek için kaç takla atan insanlar var şmdi evlendiğine mi pişmansın :22: :22: :27:

valla o taklaların hepsini bende attım..pişman değilim aslında ama ne bilimm yaa...arada bir yerdeyimm sanırımmmm:28:

napıyosunuz kızlarrr :12::12:

Canm skılıyo be eylolll sen napıyosn

Aaa neden kııız

Sinir yapmamalısın pıtırcığını düşün :50:
o pıtırcığı az bişey de babası düşünmeliii, demin benim sinirimi zıplattı zaten,hayatımızda ne kadar olumsuzluk varsa saydı döktü,hiçbişey yoluna girmez dedi,bu durumda karısı olan adam el insaf az hassas ol be :4:

o pıtırcığı az bişey de babası düşünmeliii, demin benim sinirimi zıplattı zaten,hayatımızda ne kadar olumsuzluk varsa saydı döktü,hiçbişey yoluna girmez dedi,bu durumda karısı olan adam el insaf az hassas ol be :4:

Ama neden ki durup dururken mi :26:

Yoluna girmicekmişte niye hamileymişsiniz o zaman :44:

Nolcakmış :19:

Ama neden ki durup dururken mi :26:

Yoluna girmicekmişte niye hamileymişsiniz o zaman :44:

Nolcakmış :19:

hiç sorma canm
şu an geçici bi işte öalışıyo 6 aydır işsizdi, :53: ben kpssye hazırlansın diye yüreklendirdim,dersane araştırcaz,bende bu şans olduktan sonra umudum yok demeye başladı,ben mi sabırsızım,halim bi tuhaf :50:

hiç sorma canm
şu an geçici bi işte öalışıyo 6 aydır işsizdi, :53: ben kpssye hazırlansın diye yüreklendirdim,dersane araştırcaz,bende bu şans olduktan sonra umudum yok demeye başladı,ben mi sabırsızım,halim bi tuhaf :50:

Bence o kendine güvenemiyor o yüzden canm :31:

iyi akşamlar juliam hamd olsun iyiym canım.sen nasılsın nasıl gidiyor ?

iyi akşamlar juliam hamd olsun iyiym canım.sen nasılsın nasıl gidiyor ?

cok şükür cnmmm iyiyimm çayımı demledimmm kupama döktüm bilgisayar basında keyif yapıyorumm :16::16:

sende ne var ne yok :12::12:

bende kahvemi yaptım içtim falımın soğumasını bekliyorum :) eşiminde sohbeti vardı oraya gitti. tek basınas keyf yapıyorum canım o ses türkiyede basladı:)

bende kahvemi yaptım içtim falımın soğumasını bekliyorum :) eşiminde sohbeti vardı oraya gitti. tek basınas keyf yapıyorum canım o ses türkiyede basladı:)

kahve fotolarını eklede bakalım cnm :1::1::1:

Back
X