• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

:3::3::3::3::3::3:

hayırlı pazarlar kızlar nasılsınız :16::16:

neden kimseler yok ama yaaaaa :ssz::ssz:

çok şükür canım iyiyim sen nasılsın ? topiğe nazar değdi,eylül yok,makabi,fallen de yok,herşey yolundadır umarım :nazar:
fallenin kızı hasta idi o yuzden çok merak edi,orum cnm onu yaaa :ssz:

selam kızlar nasılsınız? gelemedim birkaç gündür? annemler hastalardı onlara ilğilendim benim papğanım hala ,yişmedi onunla ilğilendim epey derken bu sefer bende hasta olucam snırım halsizim bugun .

selam kızlar nasılsınız? gelemedim birkaç gündür? annemler hastalardı onlara ilğilendim benim papğanım hala ,yişmedi onunla ilğilendim epey derken bu sefer bende hasta olucam snırım halsizim bugun .

geçmiş olsun canm,onlarla ilgilenem derkene kendini ihmal etmişsin,yoktunuz ya sessizdi buralar :44:

bu aralar topik sessiz canım haklısın . sen nasılsın nasıl bebiş hersey yolunda mı?

bu aralar topik sessiz canım haklısın . sen nasılsın nasıl bebiş hersey yolunda mı?
çok şükür bacım,ben alışıyorum sanırım,yoksa durumlarda azalma yok pek,sen kendine dikkat et,sen hastalanırsan iyi olmazz :25:

Back
X