• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

neden gurur meselesiiii yapıosun bunu madem çok asıksınız sen arasana cnmmm :16:
olmaz:43:bi mesajla bitirdi.aradım açmadı teli kapadı komple,sonraki gün beni suçlama sensin suçlu dedi mesaj atma cevap verme dedi.hep ben gittim,hiç o gelmedi:43:tekrar gidemem kesin bitti bu sefer:43:baskasına da asık olmus yazıda anlattgına göre:43:

Benim de ders çalışmam lazım ama bende kıpır kıpırım :52::52::52::32::32:

çalış çalışşş cnmm :23:

olmaz:43:bi mesajla bitirdi.aradım açmadı teli kapadı komple,sonraki gün beni suçlama sensin suçlu dedi mesaj atma cevap verme dedi.hep ben gittim,hiç o gelmedi:43:tekrar gidemem kesin bitti bu sefer:43:baskasına da asık olmus yazıda anlattgına göre:43:

yaaaa belki göstermelik yazdı ne biliosunnn :31:

Bende rüyamda eski sevgilimi gördüm :5::5: Unutamadım gitti :19::19: :47:

Ne telefonu var ne iletişim kurabileceğim bir adresi. Zaten ulaşmam da imkansız. Kilometrelerce uzağımda. Anca rüyalarımda kaldı işte böyle.. :ssz:

:43:of of ölsün erkekler:47::47::47:biz aynı ilçede yaşıyozda noluyo:47::43::43::43:

Asla sevemem dediğim bir görüntüsü vardı aklımca. Ama karakterine aşık olunca böyle beynin de silemiyor. Bırak aynı ilçeyi aynı bölgede bile değiliz . :2:

[video=youtube;4ORkvSNBtpk]http://www.youtube.com/watch?v=4ORkvSNBtpk[/video]

:31::31::31::ssz::ssz:

onun hayatında baska biri var mı cnm :31:

Ondan haber alamıyorum ki kaç senedir. İyi olup olmadığını bile bilmiyorum nerde kaldı ki biri olup olmadığını bileyim. :44:

Son düzenleme:
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

of ne etcez:43:ya bide benim özgüven sıfırlandı kimse evemicek gibi hissediyorum:43:

Valla bende ondan sonra kimseyle dikiş tutturamadım. Olmuyor. Bir taraf hep eksik. Kendini kandırmaktan başka bir halta yaramıyor :19:

kızlar müşterim var az soraaa gelcemmm :10::10:

[video=youtube;cNPDx-_3hqQ]http://www.youtube.com/watch?v=cNPDx-_3hqQ[/video]

Back
X