- Emoji Skoru
- 12.730
- Puanlar
- 248
kaç yaşındasın:26:ben 18imValla bende ondan sonra kimseyle dikiş tutturamadım. Olmuyor. Bir taraf hep eksik. Kendini kandırmaktan başka bir halta yaramıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç yaşındasın:26:ben 18imValla bende ondan sonra kimseyle dikiş tutturamadım. Olmuyor. Bir taraf hep eksik. Kendini kandırmaktan başka bir halta yaramıyor![]()
kaç yaşındasın:26:ben 18imhep kalıcak mı acısı
![]()
kaç yaşındasın:26:ben 18imhep kalıcak mı acısı
![]()
yaşıtmışız:26
19.Valla ben gibi bağladıysan yandın da gerisini bilemem. Böyle sürünür gidersin. Gerçekten seviyorsan peşinden koş. Ben koştum ama olmayınca olmuyor. Unutmaktan başka çare yok.
![]()
yaşıtmışız:26f kuzum ya
![]()
Teşekkür ederimBen çıkıyorum canlarım
![]()
1 yaşın lafı mı olurBen 1 yaş büyüğüm canım ama yaşıt olalım farketmez. :26:
ben iyidimde yazı mahvetti beniben sizin ablanızımmm beni dinleyin daha cok küçük yasınız kimler kimler cıkacak karsınızaa ben bile umutsuz değilimmm düverimmm sizi vallaaaa
bu şarkı size gelsin
[video=youtube;svU2j2eIxVQ]http://www.youtube.com/watch?v=svU2j2eIxVQ[/video]
![]()
ben iyidimde yazı mahvetti beni![]()
olur olmaz takip ediyorumbunalım şeyler okumaaaa cnm yaaa![]()
olur olmaz takip ediyorumbide kendi yazmış ,yazısını tanıyorum içim gitti
böyle evlerine koşup sarılmak ve öpmek istedim![]()
of bide sınava hazırlanıyorum kazanmam gerek,ama çalışmıyorum ki onun yüzünden çalışamıyorumbakmamaya çalış onun sayfasınaaa yazık ediosun kendine kuzum![]()
of bide sınava hazırlanıyorum kazanmam gerek,ama çalışmıyorum ki onun yüzünden çalışamıyorumkafanı şişirdim dimi abla
![]()