• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

ablacım herşeyden önemliisi senin geleceğin çok pişman olursun soraaaaa :50: hayır kafamı sişirmedin cnmmm :16: ama önce kendini düşün :31:

Biliyorum ama elimde degil..yaniyo icim hoykurmek istiyorummmmmmmm:(

tık tık tık kimseler yok mu :4::4:

iyi akşamlar kızlar :3::3::3::3:

Günaydın Kızlarrr
2fbe4d122f98c39a079503da9df3df7f.gif

:1:

napim cnm iş güçiştee çok isteksiz geldim bugun işe hiç. cnm çalışmak istemio yaaaaa :25::25:

benimde öyle sabahta zor kalktım ayy bir üşüdüm ki sorma :110::110::109:

napim cnm iş güçiştee çok isteksiz geldim bugun işe hiç. cnm çalışmak istemio yaaaaa :25::25:

ayy juliaa aynenn banada bugün hiç doğmdı yaa ben hala gece modundayımmmm:31::31::14:

ayy juliaa aynenn banada bugün hiç doğmdı yaa ben hala gece modundayımmmm:31::31::14:

ay neden böleyiz acaba sanki ölü topragı var gibi üstümde hayır olsun inş isyancımmm :50::50:

Selamlar bende varım yeni üye oldum. Günaydın herkese nasılsınız hanımlar

üşümekten nefret ediorummm :19::19:

evlenince çalışmıcam sen bak diyom antonyoyaaa gülüo :1::1:

aynen bende çalışmıycam sabahları uyuycamm ohh sevgilimde gitsin işe çalışsın huhh :63: :9::9:

ay neden böleyiz acaba sanki ölü topragı var gibi üstümde hayır olsun inş isyancımmm :50::50:

yaa aynen julimm yaa..ben geçen haftadan beri gece modundayımm hep uyuyorumm..hiç kalkasım yok..
böle neşesizimm..depresifimmm:ssz::ssz:

Selamlar bende varım yeni üye oldum. Günaydın herkese nasılsınız hanımlar

günaydınnn hoşgeldinnn:21::21:

aynen bende çalışmıycam sabahları uyuycamm ohh sevgilimde gitsin işe çalışsın huhh :63: :9::9:

bende öle diorum amaaa ben duramam cnm alıştım çok çalışmayaaa heee sanki yatcan kalkıp adama kahvaltı hazırlıcan uykun kaçcak :1:

bende öle diorum amaaa ben duramam cnm alıştım çok çalışmayaaa heee sanki yatcan kalkıp adama kahvaltı hazırlıcan uykun kaçcak :1:

yokk ne kahvaltısı yahuu :19: o beni öpsün gitsin işe öpücükle kahvaltısını etmiş olsun :63::9::9::9:

ben dururum valla istemiyorum :1::ssz:

Back
X