• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Selamlar bende varım yeni üye oldum. Günaydın herkese nasılsınız hanımlar
günaydın cnm hoşgeldin :16: biraz kendinden bahsetsene bize seni tanıyalım :16:
yaa aynen julimm yaa..ben geçen haftadan beri gece modundayımm hep uyuyorumm..hiç kalkasım yok..
böle neşesizimm..depresifimmm:ssz::ssz:

bir sorun mu var ki cnmmmm bir sorun yaşıosan oda yapar belkiii :26:

yokk ne kahvaltısı yahuu :19: o beni öpsün gitsin işe öpücükle kahvaltısını etmiş olsun :63::9::9::9:

ben dururum valla istemiyorum :1::ssz:

eheehe ben hazırlarım yaaa kahvaltısız göndermemmm :16: bütün gün çalışcakkkk :16:

eheehe ben hazırlarım yaaa kahvaltısız göndermemmm :16: bütün gün çalışcakkkk :16:

hatta o bana hazırlasıngüzellik uykumdan uyanınca yerim ahahaha ne kötüyüm beee :52::52::52:

günaydın cnm hoşgeldin :16: biraz kendinden bahsetsene bize seni tanıyalım :16:

bir sorun mu var ki cnmmmm bir sorun yaşıosan oda yapar belkiii :26:

bebe olayı kuzumm yaa..yine adet oldum..7.ayda boşa gitti...
öteki ay doktora gitcem şu rahim filminide çektirelim bakalım..
başka bir sorun görünmüyor çünküüü:14::14:

kızlar ben kahvaltı yapıp geliorumm :10::10:

bebe olayı kuzumm yaa..yine adet oldum..7.ayda boşa gitti...
öteki ay doktora gitcem şu rahim filminide çektirelim bakalım..
başka bir sorun görünmüyor çünküüü:14::14:

eger baska bir sorun yoksaa demek ki senin için doru zaman değilmiş suan cnmmm rabbimin vardır bir bildiği üzülme ne olur :31:

Teşekkürler bayanlar hoş buldum bursadn boluya gelin geldim 3 ayım dolacak. Nasıl geçiyor hayat keyifle r nasıl bolu çok soğuk donuyorum ben -2,5 derece burası:19:

hatta o bana hazırlasıngüzellik uykumdan uyanınca yerim ahahaha ne kötüyüm beee :52::52::52:

ahha ahh eylülümm rüyanda görürsünnnnn:51::51::51: bu erkek milleti nasılda yaptırırlar gör bak sennnn:51::51:

Teşekkürler bayanlar hoş buldum bursadn boluya gelin geldim 3 ayım dolacak. Nasıl geçiyor hayat keyifle r nasıl bolu çok soğuk donuyorum ben -2,5 derece burası:19:

evlilik nasıl bişi hadi tarif et biz bekarlara :1::1::1:

eger baska bir sorun yoksaa demek ki senin için doru zaman değilmiş suan cnmmm rabbimin vardır bir bildiği üzülme ne olur :31:

ayy julimm elde değill yaa öle üzülüyorumki..birde herkeze polliyanacılık oynuyorumm..etrafım anlamasın diye ama içim yanıyorrr:14::14:

aa ne güzel nerden geldin gelinnn :21::21:

yaş kaç :55::55:
oo burası da soğukk istanbuldayım bende 22 yaşındayım :8::8:
ahha ahh eylülümm rüyanda görürsünnnnn:51::51::51: bu erkek milleti nasılda yaptırırlar gör bak sennnn:51::51:

ahahaa :1::1: banane içimden gelince yaparım :19::19::51:

23 yaşındayım bursadan gelin oldum boluya eylülcüm.. Evlenince pembe hayallere dalma bazen eş yerine koymuyorlar resmen nenelik ediyorsun yinede memnun olmuyorlar :):1:

aa ne güzel nerden geldin gelinnn :21::21:

yaş kaç :55::55:
oo burası da soğukk istanbuldayım bende 22 yaşındayım :8::8:

ahahaa :1::1: banane içimden gelince yaparım :19::19::51:

adamda derki sana başlarım senin içinden gelmene...:33::33::33: kalk yap der tıpış tıpış yaparsınnn :9::9::9:

Sanırım bekarlara en Güzel evlilik tarifini ben yaptım:9:

Son düzenleme:
23 yaşındayım bursadan gelin oldum boluya eylülcüm.. Evlenince pembe hayallere dalma bazen eş yerine koymuyorlar resmen nenelik ediyorsun yinede memnun olmuyorlar :):1:
hii çokta uzağa gitmemişsinn :1::1:
ahh ahh şu an çok sinirliyim ona o yüzden hiç bişey yapmam :41::41::9:
adamda derki sana başlarım senin içinden gelmene...:33::33::33: kalk yap der tıpış tıpış yaparsınnn :9::9::9:

hiçte bile :19::19:

ne moralimi bozuyosun kızz o yapıcak müstehak ona hıııhhhhh :41::41::1::1:

Dini nikahta öyle bi keramet var ki kimse çözememiş. Hem kızarsın hem yaparsın inan bana. Hele bi yapma da gör bak mutsuzluğuna bir de huzursuzluk eklenir. Sonra arayı nasıl düzeltirim diye kafayı yersin erkekler in siniri daha beterdir kadınlara benzemez daha inat olurlar onun:34: önceki halini mumla ararsın

Dini nikahta öyle bi keramet var ki kimse çözememiş. Hem kızarsın hem yaparsın inan bana. Hele bi yapma da gör bak mutsuzluğuna bir de huzursuzluk eklenir. Sonra arayı nasıl düzeltirim diye kafayı yersin erkekler in siniri daha beterdir kadınlara benzemez daha inat olurlar onun:34: önceki halini mumla ararsın

döğrudur tatlımm rabbim kimnsenin ağzının tadını huzurunu mutluluğunu bozmasın bozanlara da fırsat vermesin :nazar::nazar:

süperr eylüll oturda moral bozmak nasıl olurmuş görrr:9::9:

ayy julimm elde değill yaa öle üzülüyorumki..birde herkeze polliyanacılık oynuyorumm..etrafım anlamasın diye ama içim yanıyorrr:14::14:

CNM BNM YAAA seni çok iyi anlıorummm çünkü bende evlenip cocuk sahibi olmak istiorum artık :14:

bende bursadayım cnm :16:

süperr eylüll oturda moral bozmak nasıl olurmuş görrr:9::9:
sen sus hıııhhh :19::19::19: :1:

yaa güzel bir tunik bulamıyorummm beğendiklerimde hep 150 - 200 tl arasında o kadarda verememm :30::30:
CNM BNM YAAA seni çok iyi anlıorummm çünkü bende evlenip cocuk sahibi olmak istiorum artık :14:

bende bursadayım cnm :16:

aa ne güzel buluşun hemen :1::72:

Back
X