• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

bi yıl çalıştım muhasebede. hergün ağlayarak gittim. hiç ama hiç sevmedim:( sonunda bıraktım zaten dayanamadım:) Allah kolaylık versinn sana canı gönülden dilerim

kendi işimizde muhasebeye bakıorum ben cnmmm :16: ama gene de çok zorrr çokkkk ödü kopuyor insanın hata yapcam dieee :5::5:

zaman zaman bende ağlıorum valllaaa ne yalan söleyeyimmmm siinirdenn :ssz::ssz:

insanın siinirleri bozuluo :ssz:

bu aradaaa dün gece erkek arkadasım kaza yaptı cnmmmm çok şükür bişiyi yokkk arabada biraz hasar var bide dizi ağrıomus biraz :14::14:

:53: geçmiş olsun tatlım. Rabbim beterinden esirgesin. Sadaka verin hemen. Kazadan beladan korur.
Bende amcamın yanında çalıştım bir yıl. Anlıyorum seni. El yanında çalışmak zor ama akraba yani aile işi daha da zor.
Bazen akrabalık ilişkileriyle iş ilişkileri birbirine giriyor. zor oluyor. Yinede şükür bir mesleğin var. Allah aratmasın kuzummm

:53: geçmiş olsun tatlım. Rabbim beterinden esirgesin. Sadaka verin hemen. Kazadan beladan korur.
Bende amcamın yanında çalıştım bir yıl. Anlıyorum seni. El yanında çalışmak zor ama akraba yani aile işi daha da zor.
Bazen akrabalık ilişkileriyle iş ilişkileri birbirine giriyor. zor oluyor. Yinede şükür bir mesleğin var. Allah aratmasın kuzummm

amin cnmmmm :16::16: sadaka vercemmm cnmmm hemen :16:

iyi akşamlar kızlar :16::16:

İyi akşamlar julia'cığım:3: diğer topiği talan ettim bugün:9: BDV'ye kaçıyorum şimdi:10:

kaçma kız allahın emriyleee git kız arada buraya da gelll :1:1:

gelirim gelirimm:12:
akşamüstü arkadaşla buluştum. o konuştu ben dinledim:60: hastayım böyle tiplere:52:
sanırım fazla dinlemekten mütevellit pek bir konuşasım çene düşüresim var:52::52:

gelirim gelirimm:12:
akşamüstü arkadaşla buluştum. o konuştu ben dinledim:60: hastayım böyle tiplere:52:
sanırım fazla dinlemekten mütevellit pek bir konuşasım çene düşüresim var:52::52:

ay cok şekersin ama sen yaaa :60:

bende dinlemeyi değil genelde konusmayı severimmmm :60:

ay cok şekersin ama sen yaaa :60:

bende dinlemeyi değil genelde konusmayı severimmmm :60:

ben karşılıklısını severim:52: biri konuşur biri dinler sonra tam tersi olur:7: abartmıyorum 2 saat oturduk kafede. o anlattı ben hı hı hı hı diye dinledim:53: :60:

ben karşılıklısını severim:52: biri konuşur biri dinler sonra tam tersi olur:7: abartmıyorum 2 saat oturduk kafede. o anlattı ben hı hı hı hı diye dinledim:53: :60:

o zman gel ben bursadayım bir sen konus bir ben konusayımmmm :60:

söz kahvelerde benden hadi dur üstüne uğur böcekli pastalarda benden :1::1:

o zman gel ben bursadayım bir sen konus bir ben konusayımmmm :60:

söz kahvelerde benden hadi dur üstüne uğur böcekli pastalarda benden :1::1:

şüülee bişi mi:56::56:

$IMG_0703.webp
:9::9::9:

dilşhcım sen de bdv ye gittin sanırım o zaman çıkayım bende iyi geceler cnm :16::16:

Merhabalarrrr :) :49:

iyi geceler tatlım.. Allah'a emanet:16:

İyilik çok şükür vardiyenin bitmesini beklemekteyimm :27: sizler nasılsınız keyifler nasıl? :21:

Back
X