• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

:52::52: julia sen git yat uyu muhasebe yormuştur seni biz evmakinesi ile muhabbete devam ederiz:60:
(konu sahibini postalayan ziyaretçi) :60::60::60::60::60::60::60:

off kızlar offff mutsuzum çoooookkk

:52::52: julia sen git yat uyu muhasebe yormuştur seni biz evmakinesi ile muhabbete devam ederiz:60:
(konu sahibini postalayan ziyaretçi) :60::60::60::60::60::60::60:

heeeee :63: demek git heee :63:

aahanda buraya çakıldım iştee bi yerede gitmiommm :19::19:

:60::60::60:

limonum sana ne oldu cnmmm :ssz::ssz:
bak antonyo kaza yaptı sağlıktan önemli hiç bişi yok be kuzumm :2::2:

bişi olmuyo işte sıkıntım ooo

geçmiş olsun okudum geçmşte bişey yoktu değil mi tabisi öyle sağlıkta azıcık heycan hareket istiyorum:32:

dimi ama:) ben yurtdışındayım burada saat daha 10 yaa uyunmazkii bu saatte:31:

ne oldu hayırdır:44:

aynen cnm yaa ben erkekn kalkıorum ya ondan uykum gelio sen bana bakma :60:
bişi olmuyo işte sıkıntım ooo

geçmiş olsun okudum geçmşte bişey yoktu değil mi tabisi öyle sağlıkta azıcık heycan hareket istiyorum:32:

aşk istiorum diosun yaniiiiii :52::52:

yok çok şükür cnm arabada hasar var sadece :ssz::ssz:

aynen çalışıyorum tatlımm 12de paydoss ama :) hepimiz alır götürürüz bu topiğii :52::52::10: arkadaşım sen niye mutsuzsun kiiii :53:

aşkta fazla ekşinlı limon uyma sen julia'ya:60:

aynen çalışıyorum tatlımm 12de paydoss ama :) hepimiz alır götürürüz bu topiğii :52::52::10: arkadaşım sen niye mutsuzsun kiiii :53:

aynenn cnmmm bizde bu çene varkenn alırgötürürüz tabikiside :60:

sen ne iş yapıosun tatlımm :16:

hayatımdaki belirsizlikler gitsin istiyorum artık juli ya

şükür karşı tarafta bişi var mı canım

yok cnmmm zaten karsı taraf bnmkine çarptııı :25::25:

ah o belirsizlikler offffffffffff :31::31:

aşkta fazla ekşinlı limon uyma sen julia'ya:60:

ehehe ekşın candır be güzelim diyorum :d ben limon bu arada tanışmıyoruz zannımca
yok cnmmm zaten karsı taraf bnmkine çarptııı :25::25:

ah o belirsizlikler offffffffffff :31::31:

ya biz ne ayrı gibiyizz ne sevgili gibi bi karar versem kafam rahatlayacak. o haftalardır kırgın vaziyette kopmuyorda ben de sıkıldım bu durumdan ama bitsin demekte yemiyo böyle kendi kendime takılıyorum:27:

ahahahahah aynenn yaa :52::52: Özel sektörde çalışıyorum Ar-Ge departmanındayım :)

Son düzenleme:
ehehe ekşın candır be güzelim diyorum :d ben limon bu arada tanışmıyoruz zannımca

ya biz ne ayrı gibiyizz ne sevgili gibi bi karar versem kafam rahatlayacak. o haftalardır kırgın vaziyette kopmuyorda ben de sıkıldım bu durumdan ama bitsin demekte yemiyo böyle kendi kendime takılıyorum:27:

öyleside zor cnm yaa iyi dayanıosun sen ben olsam çökmüştümmm azrail gibi tepesineee sevgilimiyiz neyiz biz die duramam ben çatlarım fıtratıma ters :1::1:

bunaltana kadar sorarım sora oda mecbur cvp verir :60::60:

bana takıl hayatını yaşa kızammmmm :60::60:
düşün peşime bakayımmm :10: :51:

peşine takılmak beni evliliğe toslatacaksa hemen başlayalım koşmaya julia:60::60::60:

evet yaa ben julia'yı tanıdığım için başka topikten gümbedenek daldım buraya. memnun oldum:34:

Back
X