• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

peşine takılmak beni evliliğe toslatacaksa hemen başlayalım koşmaya julia:60::60::60:

evet yaa ben julia'yı tanıdığım için başka topikten gümbedenek daldım buraya. memnun oldum:34:

Kelin ilacı olsaa kendi basına sürer yawrucum :60::60:
baska geyik topiğinde mi takılıodun ne işin var alemin topiğinde kır poponu otur burda :60:

öyleside zor cnm yaa iyi dayanıosun sen ben olsam çökmüştümmm azrail gibi tepesineee sevgilimiyiz neyiz biz die duramam ben çatlarım fıtratıma ters :1::1:

bunaltana kadar sorarım sora oda mecbur cvp verir :60::60:

yakınımda olsa daha kolay olacak ama aramızda saatler var ya bunaltmak işe yaramaz uyuzudr katırıdr gıcıktır kendileri :33::33:

ben ilk zamanalrda kavga falan edince fena oluyordum şimdi alıştım galiba ya da güveniyorum o ayrılmaz benden eheh sadece çok kırdım çoooookkkkkk bakalım gönlğ olacak mı olmazsa da keyfi bilir paşanın

evet yaa ben julia'yı tanıdığım için başka topikten gümbedenek daldım buraya. memnun oldum:34:

tanışalım o zaman

25 yaşındayım
bekarım, en son sevgilim vardı bi eyrelerde şimdi nerelerde bilmiyorum:27::27:

sen peki

yakınımda olsa daha kolay olacak ama aramızda saatler var ya bunaltmak işe yaramaz uyuzudr katırıdr gıcıktır kendileri :33::33:

ben ilk zamanalrda kavga falan edince fena oluyordum şimdi alıştım galiba ya da güveniyorum o ayrılmaz benden eheh sadece çok kırdım çoooookkkkkk bakalım gönlğ olacak mı olmazsa da keyfi bilir paşanın

sen mi kırdınnnnn :ssz::ssz:

ohhh be hep onlar mı bizi kırcak birazda biz kıralım ne olcak :60:

limon hakkında hayırlısı olsun inşaAllah.

julia dua topiğindeyim la yok valla aldatmam seni başka geyik topikleriyle:9::9:

sen mi kırdınnnnn :ssz::ssz:

ohhh be hep onlar mı bizi kırcak birazda biz kıralım ne olcak :60:

ya sinir oldum ağzıma geleni söyledim :D

normalde kaldıramazdı ama kaldırdı galiba :37::37::37:

genelde ben kırıyorum o da beni kırıyor yoksa çocuk durduk yerde üzmedi beni doğru düzgün :27:

limon hakkında hayırlısı olsun inşaAllah.

julia dua topiğindeyim la yok valla aldatmam seni başka geyik topikleriyle:9::9:

hee dua topiği ayrı baska geyüklerde görürsem seni yakarım :60:
ya sinir oldum ağzıma geleni söyledim :D

normalde kaldıramazdı ama kaldırdı galiba :37::37::37:

genelde ben kırıyorum o da beni kırıyor yoksa çocuk durduk yerde üzmedi beni doğru düzgün :27:

o zamnnnn bişi diyemicem kuzum :60:

sen bi arasan açmaz mı :ssz::ssz:

tanışalım o zaman

25 yaşındayım
bekarım, en son sevgilim vardı bi eyrelerde şimdi nerelerde bilmiyorum:27::27:

sen peki

daha bir ay olmadı 30 yaşıma girdim. yurt dışındayım şimdi. yıllarca özel sektörde çalıştım. yok anam bu işler benlik değil diyip hayalimdeki bölümü okumaya geldim. benimde bi yavuklum vardı. arkadaş arkadaş geçiniyoruz şimdi. yapamadık olmadı. bir iki ay öncesine kadar karalar bağladıydım şimdi deliliğe vurdum:52:

o zamnnnn bişi diyemicem kuzum :60:

sen bi arasan açmaz mı :ssz::ssz:

konuşuyoruz canım da o soğuk takılıyo kendi çapında ama çok uzattı benimde sabrım taşıyoooo bakalım bakalım ne kadar uzatabilecek. tabi o uzattıkça daha da farklı konulardan tartıştık derken çocuk amacımı sordu kavga etmekten zevk aldığımı falan düşünüyo şu sıralar :9::9:

bende az iyi davranayım diyorum :1:

daha bir ay olmadı 30 yaşıma girdim. yurt dışındayım şimdi. yıllarca özel sektörde çalıştım. yok anam bu işler benlik değil diyip hayalimdeki bölümü okumaya geldim. benimde bi yavuklum vardı. arkadaş arkadaş geçiniyoruz şimdi. yapamadık olmadı. bir iki ay öncesine kadar karalar bağladıydım şimdi deliliğe vurdum:52:

en güzeli yawrucum deliliğe vurmak ezik durmamak lazım kesinlikle hele hele onların karşısında :20::20:

konuşuyoruz canım da o soğuk takılıyo kendi çapında ama çok uzattı benimde sabrım taşıyoooo bakalım bakalım ne kadar uzatabilecek. tabi o uzattıkça daha da farklı konulardan tartıştık derken çocuk amacımı sordu kavga etmekten zevk aldığımı falan düşünüyo şu sıralar :9::9:

bende az iyi davranayım diyorum :1:

kız sende kaşınmaaa bırsakırsaaa GÖrürsünnnn :60:

hayırlısı olsun diyorum nerde ne okuyorsun merak ettim :D

aynen öle hepinizi takip ediyorum hızınıza yetişemiyorum diğer arkadaşlar kendi sohbetlerine daldı bile :)

:52:

sen bizimle takıl hayatını yasa bu topik süpper amma reklamımızı yaptım heee :60:

ooo burası da güzelmiş arada takılırız:51: yaz kış farketmiyor ha yaz ha kış :52:

kız sende kaşınmaaa bırsakırsaaa GÖrürsünnnn :60:

aman ya napim keyfi bilir :D bırakmazsan yani sanmam. bak ne siz ayrılısınız ne de biz :9::9: bu kadar kavgaya başka ilişkiler katlanmazdı canım

ooo burası da güzelmiş arada takılırız:51: yaz kış farketmiyor ha yaz ha kış :52:

nazlıcım yazın herkes gezio yaaa kimseler kalmıo kk da ondan kışlık topik :60:
aman ya napim keyfi bilir :D bırakmazsan yani sanmam. bak ne siz ayrılısınız ne de biz :9::9: bu kadar kavgaya başka ilişkiler katlanmazdı canım

bnm ayrılmya nietim yok zaten nikah masasına oturtcam onu yakında :60:

Back
X