• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

valla ciddiyim:26::26:kelepçe melepçe hiç bilmiyodum zaten arkadaşlarım çok şeydi bilgili:52::52:ben saf sazandım kk bilgilendirdi beni:52::52::52::52::52::52::52:

:60: :60: biz bozduk yani bunu mu diyosun

Hiç senin bozulmaya şeyin varmış meyilin :60: :60: şimdi bize laf atma :63:

Bak bak tahmin ettiğim gibi işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :nazar::nazar::nazar::nazar:

Sarıdan sen niye bu saç rengine dönersin ki harika yakışmış..

Ben normalde sarışınlardan nefret ederim hayatta sevmem ama sana cidden çok yakıştırdımmmm:nazar::nazar::nazar:

cidden mi kız :26: ya kocam sarışın sevmiyo siyah mı yapsan dedi koyu renk daha çok beğeniyo halbu ki ben de sarı halimi seviyodum ama :5:

cidden mi kız :26: ya kocam sarışın sevmiyo siyah mı yapsan dedi koyu renk daha çok beğeniyo halbu ki ben de sarı halimi seviyodum ama :5:

Gerçekten yabancılara benziyorsun ten rengin ve saçının uyumu muhteşemm
Ben koyu rengide beğendim ama ilk defa sarışın birini bu kadar çok beğendimmmmmmm

Leydiye sor kolay sarışın beğenmemmm bennnnnnnnnnnn:ssz::ssz::ssz::ssz:

haha fark ettim güzellik öküz deyince aklın uazaktan tanıdığın sevgiline gitti naptın barışrınız mı ?

Yoo öküz işte boşuna öküz demiyorum ki aramadı bile.Hem suçlu hem güçlü aramasın aramam böylede gider :63:

Canım sarışınlık sana çok yakışmış.Fakat yaşını yukarı çekmiş.Esmer halinde çok güzel ve seni yaşında gösteriyor :31:

Gerçekten yabancılara benziyorsun ten rengin ve saçının uyumu muhteşemm
Ben koyu rengide beğendim ama ilk defa sarışın birini bu kadar çok beğendimmmmmmm

Leydiye sor kolay sarışın beğenmemmm bennnnnnnnnnnn:ssz::ssz::ssz::ssz:

gavur stil diyosun :9:

en çok hangisi gidiyor diyosun pekim :ssz:

Selam Kizlar :3:
Son sürat yamuk cizgide gidiyorsunuz bakiyomda :9:
Hep senin basinin altindan cikiyor dimi Stil :1:

siyah daha iyi just abla:31:sarıda 30 gibi duruyon:26:

Yoo öküz işte boşuna öküz demiyorum ki aramadı bile.Hem suçlu hem güçlü aramasın aramam böylede gider :63:

Canım sarışınlık sana çok yakışmış.Fakat yaşını yukarı çekmiş.Esmer halinde çok güzel ve seni yaşında gösteriyor :31:

dimi 30 filan diyolardı hep :27: halbu ki orda 21 yaşındayım :53:

ahahah tazı gibisin konunun hasını buluyorsun:60: :60:

Oku oku o konuda çok malzeme var :60: :60:

mapus yolları açılmış:60::60: anam özellikle aramadım valla. bi açtım bekretim gitti. bekret ne la dedim kuş filan sandım kafesten uçtu gitti. meğersem başka bi kuş yanlış yollara sapmış:60::60:

hi o gündüzn konusuydu :D bekrek gittii uçtuu :9:

ben ancaa gördüm:9::9:

içimde azcık rıza baba ruhu var emme:27::27::27:boyum tutmuyo bende içimdeki aşkı burada atıyom:60::60::60:

aynen kaç gündür dışarı çıkamıyorum şiştim evde:53:
pilav dışında kebap yapıyorum dermişim:60::60::60::60:yiyom içiyom yatıyom:27::27::27:

Bende şu aralar öyleyim
Spora başladım az kalsın belimi sakatlıyordum.Şuan bel ağrısından ölüyorum yatıyorum..

Kitap oku film izle derken geçiyor işte günlerim..

Sende mutfakta yıllar sonra nevom gibi olacaksın belli oldu bu yaşta bu hamaratlık..
Ben de daha yeni yeni öğreniyorummm:27:

Back
X