- Emoji Skoru
- 62.447
- Puanlar
- 898
limon, stiii başka online kim varsa herkese selamm![]()
Hoşgeldin dilşah, bak dün gece yarılarına kadar muhabbet ettik. Bugun sabah uykusuz uykusuz yollarda yürürken düştümmmmmmmm !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
limon, stiii başka online kim varsa herkese selamm![]()
Merhaba DilşahcığımHoş geldin
Özelden anlatırım ama şimdi değil canım..
Acele etmiyorum , gördüğüm komik bir şeyi tam anneme anlatacakken kendimi yerde buluyorum
Çok koyduRezil oldum..
![]()
Hoşgeldin dilşah, bak dün gece yarılarına kadar muhabbet ettik. Bugun sabah uykusuz uykusuz yollarda yürürken düştümmmmmmmm !
Allah iyiliğini versin
Dikkat et![]()
Hoş buldumN'aber tatlım
Nasıl geçti gün
![]()
bende kendimi yataktan kaldıramadım bugün![]()
okudum jagger üzüldüm nasılsın şimdi:26:
15 yaşında gelin mi yapacakmış ?
diyor ki hatun şimdi geç evlenildiği için zina varmış. eskiden 12-13 yaşında evleniliyormuş zina olmuyormuş. Bende pedefoli bu dedim. Koyunlarına girip zina yapınca iyi evlenince mi kötü vs sohneti geçti aramızda.Koşma kuzum dikkat et acele işe şeytan karışıyor hep
Kendi kızı olsa eminim yapmaz.Hangi anne evladını 12-15 yaşında gelin yapar.Ben inanıyorum ya böyle bir zihniyete sahip bir anne olduğunu![]()
Anlat kesinlikle merak ettim![]()
İyi canım ya benimkinin kız kardeşi ile çıktık bugün
Sen neler yaptın
Daha iyiyim canım, her yer indirime girmiş bugun mağazalara bi göz gezdirdim de..![]()
diyor ki hatun şimdi geç evlenildiği için zina varmış. eskiden 12-13 yaşında evleniliyormuş zina olmuyormuş. Bende pedefoli bu dedim. Koyunlarına girip zina yapınca iyi evlenince mi kötü vs sohneti geçti aramızda.
Ay eversin de görsün gününü
diyor ki hatun şimdi geç evlenildiği için zina varmış. eskiden 12-13 yaşında evleniliyormuş zina olmuyormuş. Bende pedefoli bu dedim. Koyunlarına girip zina yapınca iyi evlenince mi kötü vs sohneti geçti aramızda.
Ay eversin de görsün gününü
oooo stiiii aileye giriş yapmışsın senpilmiyordum bacumm
valla sabah 5te yatınca bütün gün uyudum.sersem gibiyim
jag yoksa mağazadan mağazaya koşarken mi düştünçok geçmiş olsun kuzu. Allah beterinden saklasın
![]()
aboooo bebek olursa bekret gider ama yaaa unutmusum
![]()
oooo stiiii aileye giriş yapmışsın senpilmiyordum bacumm
valla sabah 5te yatınca bütün gün uyudum.sersem gibiyim
jag yoksa mağazadan mağazaya koşarken mi düştünçok geçmiş olsun kuzu. Allah beterinden saklasın
![]()
Culi ne sevdin sen bu bekreti![]()
![]()
Aynı mahalledeyiz canım biz.Öyle bir girişim yok evlerine hiç gitmedim mesela 4 yıllık sevgilim
Sevmiyorum ben öyle fazladan mıç mıç ilişkileri.Zamanı gelince zaten görüşeceğiz.
Kız kardeşi ile de 6 ayda bir ancak görüşüyoruz![]()
npalım bnm ki patlıcan mısus lütfen bekret önemli şey sevilmez mi hassas davran yoksa yanlışlıkl gidiverio
![]()