• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Özelden anlatırım ama şimdi değil canım..

Acele etmiyorum , gördüğüm komik bir şeyi tam anneme anlatacakken kendimi yerde buluyorum

Çok koydu :52: Rezil oldum..:52:

Allah iyiliğini versin :9:

Dikkat et :34:

Hoşgeldin dilşah, bak dün gece yarılarına kadar muhabbet ettik. Bugun sabah uykusuz uykusuz yollarda yürürken düştümmmmmmmm !

bende kendimi yataktan kaldıramadım bugün:9::9:
okudum jagger üzüldüm nasılsın şimdi:26:

15 yaşında gelin mi yapacakmış ?

Koşma kuzum dikkat et acele işe şeytan karışıyor hep:31:

Kendi kızı olsa eminim yapmaz.Hangi anne evladını 12-15 yaşında gelin yapar.Ben inanıyorum ya böyle bir zihniyete sahip bir anne olduğunu :19:

Anlat kesinlikle merak ettim :1:
diyor ki hatun şimdi geç evlenildiği için zina varmış. eskiden 12-13 yaşında evleniliyormuş zina olmuyormuş. Bende pedefoli bu dedim. Koyunlarına girip zina yapınca iyi evlenince mi kötü vs sohneti geçti aramızda.

Ay eversin de görsün gününü

Son düzenleme:
İyi canım ya benimkinin kız kardeşi ile çıktık bugün :6:
Sen neler yaptın

oooo stiiii aileye giriş yapmışsın sen:52::52: pilmiyordum bacumm:9::9: valla sabah 5te yatınca bütün gün uyudum.sersem gibiyim:ssz:
Daha iyiyim canım, her yer indirime girmiş bugun mağazalara bi göz gezdirdim de..:ssz:

jag yoksa mağazadan mağazaya koşarken mi düştün:60: çok geçmiş olsun kuzu. Allah beterinden saklasın:21:

diyor ki hatun şimdi geç evlenildiği için zina varmış. eskiden 12-13 yaşında evleniliyormuş zina olmuyormuş. Bende pedefoli bu dedim. Koyunlarına girip zina yapınca iyi evlenince mi kötü vs sohneti geçti aramızda.

Eskiden zina mı yokmuş :1: buna çok güldüm işte

Eskiler daha fenaymış sadece bu kadar iletişim olmadığı için bilinmiyor.Ben annanemden neler dinledim.Çocuk aldıranlar,evli adamlarla olanlar,babası yaşındakilerle olanlar,çocuk ölsün diye merdiven altlarına bırakanlar :19::19:

Eskiler mi masummuş yalan.

Son düzenleme:
:3::3::3::3::49::49: aboooo bebek olursa bekret gider ama yaaa unutmusum :60:

Bunun erken veya geç evlenme ile alakası yok.
Devir öyle bir devir ki..
Bu zamanda evlilik öncesinde cinsel ilişki yaşayan da var, yaşamayan da..

Herkesin tercihi , ve hayatını kendine..

Geç evlenipte hiç bir şekilde zinalık bir harekette bulunmayan insanlarda var, fazla genelleştirmiş..

oooo stiiii aileye giriş yapmışsın sen:52::52: pilmiyordum bacumm:9::9: valla sabah 5te yatınca bütün gün uyudum.sersem gibiyim:ssz:

jag yoksa mağazadan mağazaya koşarken mi düştün:60: çok geçmiş olsun kuzu. Allah beterinden saklasın:21:

Aynı mahalledeyiz canım biz.Öyle bir girişim yok evlerine hiç gitmedim mesela 4 yıllık sevgilim :9:

Sevmiyorum ben öyle fazladan mıç mıç ilişkileri.Zamanı gelince zaten görüşeceğiz.
Kız kardeşi ile de 6 ayda bir ancak görüşüyoruz :1:

Akşam akşam iyi güldürdün beni dilşoh :52:

Ben kış mevsimini hiç sevmiyorum.Yazı ve baharı çok seviyorum..
Bütün dolabım yazlık ve baharlıklarımla doludur.

Kış için kıyafet seçip denemek bile içimden gelmez. Şöyle bi bakarım, alırım.
Ama yaz kıyafetleri için , yorula yorula denerim valla :52::52:

Aynı mahalledeyiz canım biz.Öyle bir girişim yok evlerine hiç gitmedim mesela 4 yıllık sevgilim :9:

Sevmiyorum ben öyle fazladan mıç mıç ilişkileri.Zamanı gelince zaten görüşeceğiz.
Kız kardeşi ile de 6 ayda bir ancak görüşüyoruz :1:

Evlenince hiç görüşmezsin sen.. :9:

npalım bnm ki patlıcan mı :60: sus lütfen bekret önemli şey sevilmez mi hassas davran yoksa yanlışlıkl gidiverio :60:

Nereden biliyorsun gitmediğini belki bizimkide yanlışlıkla gitttide haberimiz yok :27::27::27: :60: :60:

Back
X