- Emoji Skoru
- 12.730
- Puanlar
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah custum düzelirsiniz elbet.Sen alttan alırsan hallorlur oda anlar hatasını
Hiç bakmamış ki içineayıcıkları kaldırıp baksa leoparı görecek vahşi yırıtıcı kadın çıkacak alttan ama bilmiyor.
Fakat sorun sende değil bakmasını bilemyen ex te![]()
dayıya dicektim yavne paniklediniz
![]()
o zaman sana çemkiriyimyoluşak rahatlayak
![]()
Allah bağışlasın canım![]()
[video=youtube;Prb5eInCb94]http://www.youtube.com/watch?v=Prb5eInCb94[/video]
doğru diyon be para yoksa kim napsın dimi
ben çok manyağım zaten mesela eğitimlerde yerel gazetede fotoları falan çıktı büyütüp büyütüp baktım hepsinde parmağında yüzük var mı diyebi de bakıyorum bu ışıltı mı yüzük mü hah yüzük ya bence yüzük yüzük
![]()
Olmazsaçemkirme canım kendi haline bırak.Çmekirmek bir şeye fayda sağlamadığı gibi olayları daha da sarpa sarar
Sarışın olacak değilmi paklavalarıda olacak mavi gözüde olacak mıbende istiyorum
![]()
hiç yaa
öyle anında üç buçuk atarım![]()
Bu olur işte custbenimde çıkarılacak bi hırsım var halledelim işte
![]()
Amin canim
Allah sanada nasip etsin insallah...
Ama tavsiyem evliliginiz bi otursun![]()
Limona paklavalı bulacakmışsın bana neden bulmuyorsun öksüzmüyüm ben dışlanmışmıyım neyimbende paklavalı istiyorum
![]()
Burnun uzadı![]()
justim eminim güzel şarkıdır ama benim dinlemeye kalbim yetmez. kıskanç hatun eşini çok merak ettim tipi nasıl bişeyki
ben sarışın sevmem yabana kumral, esmer olsun yiter
erkek olsun yeter ya .
Limona paklavalı bulacakmışsın bana neden bulmuyorsun öksüzmüyüm ben dışlanmışmıyım neyimbende paklavalı istiyorum
![]()
başka yerlerin uzamasından iyidir
güzel değil kızım dalgasına şeyaptım hakkı bulut dinlemiyorum yoksa sakin ol
tipi ee 1.90 esmer saçların yanları kırlaşmış eccük göbeklendi öyle bişey işteama napiyim kıskanıyorum sanki herkes benim gördüğüm gibi görcek gibi geliyo
o yüzden parfümümü sıkıyorum kıyafetlerine saç telleri bırakıyorum
tamam evet söyle deliyimbiraz
![]()
başka yerlerin uzamasından iyidir
güzel değil kızım dalgasına şeyaptım hakkı bulut dinlemiyorum yoksa sakin ol
tipi ee 1.90 esmer saçların yanları kırlaşmış eccük göbeklendi öyle bişey işteama napiyim kıskanıyorum sanki herkes benim gördüğüm gibi görcek gibi geliyo
o yüzden parfümümü sıkıyorum kıyafetlerine saç telleri bırakıyorum
tamam evet söyle deliyimbiraz
![]()
[video=youtube;Prb5eInCb94]http://www.youtube.com/watch?v=Prb5eInCb94[/video]
doğru diyon be para yoksa kim napsın dimi
ben çok manyağım zaten mesela eğitimlerde yerel gazetede fotoları falan çıktı büyütüp büyütüp baktım hepsinde parmağında yüzük var mı diyebi de bakıyorum bu ışıltı mı yüzük mü hah yüzük ya bence yüzük yüzük
![]()
çok şekersin ama![]()
![]()
aşka bak senben benim exe derdim ya sen ne tatlı bişeysin o da sana öyle geliyor derdi rahmetli
cidden de bize öle geliyo. ada farkında değil dimi manyaklığın yoksa poposu kalkar
![]()
niye sadece güldün niyebaşkası
mı
var
![]()
Su kocana parfum sikip sac teli dokmene oldm krizdeym![]()