• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Ah custum düzelirsiniz elbet.Sen alttan alırsan hallorlur oda anlar hatasını:31:

Hiç bakmamış ki içine :60: ayıcıkları kaldırıp baksa leoparı görecek vahşi yırıtıcı kadın çıkacak alttan ama bilmiyor.

Fakat sorun sende değil bakmasını bilemyen ex te :27::27::27:

hiç yaa :60:

dayıya dicektim yav :60: ne paniklediniz :27:

öyle anında üç buçuk atarım:60::60::60:

[video=youtube;Prb5eInCb94]http://www.youtube.com/watch?v=Prb5eInCb94[/video] :60:

doğru diyon be para yoksa kim napsın dimi :27:

ben çok manyağım zaten mesela eğitimlerde yerel gazetede fotoları falan çıktı büyütüp büyütüp baktım hepsinde parmağında yüzük var mı diye :60: bi de bakıyorum bu ışıltı mı yüzük mü hah yüzük ya bence yüzük yüzük :60:

justim eminim güzel şarkıdır ama benim dinlemeye kalbim yetmez. kıskanç hatun eşini çok merak ettim tipi nasıl bişeyki:9:

Olmazsaçemkirme canım kendi haline bırak.Çmekirmek bir şeye fayda sağlamadığı gibi olayları daha da sarpa sarar

Sarışın olacak değilmi paklavalarıda olacak mavi gözüde olacak mı :17::17: bende istiyorum :14::14::14:

ben sarışın sevmem ya :D bana kumral, esmer olsun yiter :1::1: erkek olsun yeter ya .

Bu olur işte cust :60: benimde çıkarılacak bi hırsım var halledelim işte :27::27::27:

ne hırsın var senin kızım :27:

Amin canim:nazar:
Allah sanada nasip etsin insallah...
Ama tavsiyem evliliginiz bi otursun :34:

oturcak oturcak diyolar oturamadı gitti :14:
hep bişeylerin tartışması var neyi paylaşamıyoruz anlamıyorum ki bi problem de yok ortada ama sanki ikimiz de bişeyleri kabul ettirmeye çalışıyoruz birbirimize

başka yerlerin uzamasından iyidir :60:

justim eminim güzel şarkıdır ama benim dinlemeye kalbim yetmez. kıskanç hatun eşini çok merak ettim tipi nasıl bişeyki:9:

ben sarışın sevmem ya :D bana kumral, esmer olsun yiter :1::1: erkek olsun yeter ya .

güzel değil kızım dalgasına şeyaptım hakkı bulut dinlemiyorum yoksa sakin ol :60:

tipi ee 1.90 esmer saçların yanları kırlaşmış eccük göbeklendi öyle bişey işte :27: ama napiyim kıskanıyorum sanki herkes benim gördüğüm gibi görcek gibi geliyo :27: o yüzden parfümümü sıkıyorum kıyafetlerine saç telleri bırakıyorum :60: tamam evet söyle deliyimbiraz :60:

güzel değil kızım dalgasına şeyaptım hakkı bulut dinlemiyorum yoksa sakin ol :60:

tipi ee 1.90 esmer saçların yanları kırlaşmış eccük göbeklendi öyle bişey işte :27: ama napiyim kıskanıyorum sanki herkes benim gördüğüm gibi görcek gibi geliyo :27: o yüzden parfümümü sıkıyorum kıyafetlerine saç telleri bırakıyorum :60: tamam evet söyle deliyimbiraz :60:

Ahahaha :60: :60:

aşka bak sen :D ben benim exe derdim ya sen ne tatlı bişeysin o da sana öyle geliyor derdi rahmetli :9: cidden de bize öle geliyo. ada farkında değil dimi manyaklığın yoksa poposu kalkar :27:

[video=youtube;Prb5eInCb94]http://www.youtube.com/watch?v=Prb5eInCb94[/video] :60:

doğru diyon be para yoksa kim napsın dimi :27:

ben çok manyağım zaten mesela eğitimlerde yerel gazetede fotoları falan çıktı büyütüp büyütüp baktım hepsinde parmağında yüzük var mı diye :60: bi de bakıyorum bu ışıltı mı yüzük mü hah yüzük ya bence yüzük yüzük :60:

Azis'ten sonra Hakkı Bulut.. Yüreğim kaldırmayacak :30::9::60:

çok şekersin ama :D

Sende öyle:17::16:

Limona paklavalı bulacakmışsın bana neden bulmuyorsun öksüzmüyüm ben dışlanmışmıyım neyim :14: bende paklavalı istiyorum :63:

Anammm nerede o msj kaçırdım:18: Limona baklava gider elbet.. Duymadın mı heç baklavaya limon sıkıp yiyenlerii:23::23: ahaha bende just'tan medet umuyorum başımı bağlasın hemen dilşah'la balkanlarda evlilik şirketi kurcam:60::60:

aşka bak sen :D ben benim exe derdim ya sen ne tatlı bişeysin o da sana öyle geliyor derdi rahmetli :9: cidden de bize öle geliyo. ada farkında değil dimi manyaklığın yoksa poposu kalkar :27:

ya o konuda enteresa bişey ben bu kadar üstüne düşüyorum yine ilgilenmiyosun benle diyo adama veriyorum veriyorum ama yetmiyo :27: aslında bugüzel bişey ya çekinmeden ilgilenebilirim :D

rahmetli deyince hahahaha

Back
X