• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

ne hırsın var senin kızım :27:

oturcak oturcak diyolar oturamadı gitti :14:
hep bişeylerin tartışması var neyi paylaşamıyoruz anlamıyorum ki bi problem de yok ortada ama sanki ikimiz de bişeyleri kabul ettirmeye çalışıyoruz birbirimize

Hahahahah oturur oturur merak etme...
Ilk zamanlar normaldir zamanla alisirsiniz!!!
Biz bes yillikken yaptik ilk cocugu, herkez hep dedi yapin artik falan filan, bende cevap olarak hep, "bakimini ve masrafini siz yüklencekseniz hemen yapayim" diyodum susuyordular :1:
Didismeyim Sevisin!!!

Bak simdi bunu bizim bekar hatunlar hem baska yere cekecek :60:

Son düzenleme:
ben sarışın sevmem ya :D bana kumral, esmer olsun yiter :1::1: erkek olsun yeter ya .

ahahah nefes alsın yeter diyon :60: :60:

ne hırsın var senin kızım :27:

Erkek değil mi hepsi aynı canım gelde olmasın hırsım :27:

:D sana da bulcek kendine hepimize yetecek kadar erkek var :7::7::9:

varmı hadii gidek bi gidek oraya :52::52::52::52:

Sekerpare iyidir :60:

Yok la o benimkinde de var napım ben şeker pareyi bana paklava lazım :27::27::27:

Amin canim:nazar:
Allah sanada nasip etsin insallah...
Ama tavsiyem evliliginiz bi otursun :34:

Ya haklıymışsınız kızlar tam da şu dk mesaj geldi bugün yüzüm kızardı utandım sana karşı eve geliyoruz diye :26:

bence en iyisini yapmışsınız ben de o civarlarda düşünüyorum çünkü daha halledilecek çok mesele var çocukla ilgilenemeyiz ki çok istesem de olursa anca sürprizle olur :) size de olmuş muydu böyle tartışmalar :)

Son düzenleme:
Anammm nerede o msj kaçırdım:18: Limona baklava gider elbet.. Duymadın mı heç baklavaya limon sıkıp yiyenlerii:23::23: ahaha bende just'tan medet umuyorum başımı bağlasın hemen dilşah'la balkanlarda evlilik şirketi kurcam:60::60:

Anam one ben hepsi biribine bağlı :60: cust dilşaha bulacakta dilşah bize bulacak ölürüm la ben :60:

Kaldık mı yine bizim şekerpareye :27::27:

Yok la o benimkinde de var napım ben şeker pareyi bana paklava lazım :27::27::27:

seninki hakkında hiçbir bilgim olmadığını fark ettim :53:

Azis'ten sonra Hakkı Bulut.. Yüreğim kaldırmayacak :30::9::60:

Sende öyle:17::16:

Anammm nerede o msj kaçırdım:18: Limona baklava gider elbet.. Duymadın mı heç baklavaya limon sıkıp yiyenlerii:23::23: ahaha bende just'tan medet umuyorum başımı bağlasın hemen dilşah'la balkanlarda evlilik şirketi kurcam:60::60:

geçenler dedin ya bulursam size de ollıcem diye yolla bacım yolla :D

ya o konuda enteresa bişey ben bu kadar üstüne düşüyorum yine ilgilenmiyosun benle diyo adama veriyorum veriyorum ama yetmiyo :27: aslında bugüzel bişey ya çekinmeden ilgilenebilirim :D

rahmetli deyince hahahaha
bu koyulaştırdığım yer acayip yerlere gidebilir tatlım :23::23:

ne güzel ilgi arsızı süper . burcu neki

Ya haklıymışsınız kızlar tam da şu dk mesaj geldi bugün yüzüm kızardı utandım sana karşı eve geliyoruz diye :26:

bence en iyisini yapmışsınız ben de o civarlarda düşünüyorum çünkü daha halledilecek çok mesele var çocukla ilgilenemeyiz ki çok istesem de olursa anca sürprizle olur :) size de olmuş muydu böyle tartışmalar :)

hadi bakalım halledersiniz canım her şeyin üstünden gelir sevginiz :16::16::16:

Hadi bakalim uzatma sende :34:

Hahahahah oturur oturur merak etme...
Ilk zamanlar normaldir zamanla alisirsiniz!!!
Biz bes yillikken yaptik ilk cocugu, herkez hep dedi yapin artik falan filan, bende cevap olarak hep, "bakimini ve masrafini siz yüklencekseniz hemen yapayim" diyodum susuyordular :1:
Didismeyim Sevisin!!!

Bak simdi bunu bizim belar hatunlar hem baska yere cekecek :60:

bu tavsiyeni evlenince yatak odama yazıp ascam.. adamın beynine işlesinkiii kavga gürültü çıkaracağı vakit aklına himen sevişmek gelsinn:23::23::60::60:

geçenler dedin ya bulursam size de ollıcem diye yolla bacım yolla :D

bu koyulaştırdığım yer acayip yerlere gidebilir tatlım :23::23:

ne güzel ilgi arsızı süper . burcu neki

ilgi veriyorum demek istemiştim :60:

ama öbürü de yetmiyo akrep çünkü :18:

bu tavsiyeni evlenince yatak odama yazıp ascam.. adamın beynine işlesinkiii kavga gürültü çıkaracağı vakit aklına himen sevişmek gelsinn:23::23::60::60:

dilşah recep diyor ya içimde kaç yılın patlaması var ben kendimden korkuyorum :D bi evlensek ooooo:23::23::23:

Hahahahaha ama bak arada didisim sonra sevisin daha bi tadi farkli :17:

erkek olsun adam olsun canımı yesin bakalım :D yenisi için kriter belirlemem lazım neler istesem ki :D:1::1: nası bir erkek beni mutlu eder :16:

:60: Benim ki olduğunu mu bilmiyordun yoksa hakkında mı bilgin yoktu

Öyle yapıyoz be bacım hep idare dünyası ne yapalım çoluk çocuk yuvarlanıp gidiyorum işte :27::27:

Benim aradigim kriterler tastan yumusak nolursa :60:

erkek olsun adam olsun canımı yesin bakalım :D yenisi için kriter belirlemem lazım neler istesem ki :D:1::1: nası bir erkek beni mutlu eder :16:

ımm şey olsun mesela böyle sahiplenen deli gibi seven biri olsun :26:

Back
X