• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Anam one ben hepsi biribine bağlı :60: cust dilşaha bulacakta dilşah bize bulacak ölürüm la ben :60:

Kaldık mı yine bizim şekerpareye :27::27:

atanın anacım siz yurdumun güzel bir köşesine mutlu mesut yaşayın işte.. :16:

geçenler dedin ya bulursam size de ollıcem diye yolla bacım yolla :D

bu koyulaştırdığım yer acayip yerlere gidebilir tatlım :23::23:

ne güzel ilgi arsızı süper . burcu neki

muhahahaha ben bir evleneyimm ardımda bekar bırakmıcam zatiii :60::60: şu yolu bir açsamm ardımdan süreyya ayhanın ardında koşanlar gibi süriklicem bekarları evliliğe:60::60::60:

dilşah recep diyor ya içimde kaç yılın patlaması var ben kendimden korkuyorum :D bi evlensek ooooo:23::23::23:

Kız bird adam fanfinifona pek meraklı olmuyormuş:53::53: hergece ayıcıklı pijamamı giyer dalarım hayaller alemine:ssz::60::60:

ımm şey olsun mesela böyle sahiplenen deli gibi seven biri olsun :26:

ya benim ex tam istediğim gibi biriydi tam değil biraz yok ya öküüzn tekiydi

atanın anacım siz yurdumun güzel bir köşesine mutlu mesut yaşayın işte.. :16:
muhahahaha ben bir evleneyimm ardımda bekar bırakmıcam zatiii :60::60: şu yolu bir açsamm ardımdan süreyya ayhanın ardında koşanlar gibi süriklicem bekarları evliliğe:60::60::60:
Kız bird adam fanfinifona pek meraklı olmuyormuş:53::53: hergece ayıcıklı pijamamı giyer dalarım hayaller alemine:ssz::60::60:
:D aç yolumuzu bacım :D koca koca diye ağzımda salyaarla geleceğim arkandan :27::27:

Diyosun seni başkası paklamaz :60: :60:

Ooo sen acayip duygusalsın.:50::50:

şöleki stil mesela 10 dk konuşalım ağlarım gülerim hüzünlerim korkarım tüm duyguları ard arda yaşayabilirim yani :D dengesizin önde gideneyim :9::9:

Bende kovayim suluyum :60: :60:

:D aç yolumuzu bacım :D koca koca diye ağzımda salyaarla geleceğim arkandan :27::27:

:60::60::60::60: şu garip için bi el açın dua edin hepinizii evercemm yağşukluu boşnak erkekleriylee

Diyosun seni başkası paklamaz :60: :60:

Ooo sen acayip duygusalsın.:50::50:

ahahahahaha seninkii beni vursun istiyorsun herhaldee :60::60:
ooooo akrep demek kolay gelsin bacım:23::23::23:

anladım ben ilgi olduğunu ver sen ver sen ilgini :23::23:

niyee?? benim yükselenim akrep:26:

Kizlar size iyi sohbetler iyi geceler :3:
Esim isten geldi, keske hasta olmasaydim :60::60:

:60::60::60::60: şu garip için bi el açın dua edin hepinizii evercemm yağşukluu boşnak erkekleriylee

ahahahahaha seninkii beni vursun istiyorsun herhaldee :60::60:

niyee?? benim yükselenim akrep:26:

ever bacım.
dilşah rivayete göre akrep erkeklere şeye acacip meraklı olurlar, :23::23:

Biz bayanlar bu konuda zorluk cekmeyiz zaten :1:

hemde hiç:60: yaptığım kahveyii geç içti diye trip atmışlığım var. adam telefonda konuşuyordu halbukii:60::60: olsun arada bir yudum alsaydın didiiimm:60::60:

Bunların öküz olmayanı yok ki.İçgüdüsel bir şey genlerinde var kodlanmış doğuştan öküzlüğü bilerek doğuyorlar :37::37:

ever bacım.
dilşah rivayete göre akrep erkeklere şeye acacip meraklı olurlar, :23::23:

hee erkekleriyse sorun yokk:60: bende hatuunları sandım. kendimden korktum. gerçii benim cinsel arzularım kuvvetlidir:17::77::78:

Bunların öküz olmayanı yok ki.İçgüdüsel bir şey genlerinde var kodlanmış doğuştan öküzlüğü bilerek doğuyorlar :37::37:

ben yeni bulacaklarımdan umutluyum :D:16::16::16: aşık olayım :D beni sevsin :16:

hee erkekleriyse sorun yokk:60: bende hatuunları sandım. kendimden korktum. gerçii benim cinsel arzularım kuvvetlidir:17::77::78:

dilşah en güzel yıllarımız boşa geçiyo belli bir yaştan sonra canımızda istemicek :31::31:

gidip bir berketle ilgili çalışma mı yapsam :16::9:

Back
X