• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Banane benim şeyim geldi evlenesim.Onu mu beklicem kurum burada :27:

vışşş hatun çoştuu:60::60::60:

ya hemen evlenekte başlayacak çalışmalara :D o yaşta bilmiyorum isteriz de 70i beklemeyelim yani :27:

onca yıl sana sakladıydımmm bekret yerinde miii bi bak bakiim dicem adam böylee:53::53::53: kalcak.. küflendi mi pas mı tuttu ne olmuşş bi bak la bana bakma bekrete bakk:60::60: adam anında vınnnn:10::10:

vışşş hatun çoştuu:60::60::60:

onca yıl sana sakladıydımmm bekret yerinde miii bi bak bakiim dicem adam böylee:53::53::53: kalcak.. küflendi mi pas mı tuttu ne olmuşş bi bak la bana bakma bekrete bakk:60::60: adam anında vınnnn:10::10:

Coşana değil coşturana bakıcan anacım :40:

Çocukda doğuramıyoruz :63: doğurganlığımız gidiyor:37:

kızlar yazdıklarınızla alakasız ama çok hoşuma gitti bu söz

"kalbini kırıyor diye üzülme! belkide haketmediği yerden çıkmaya çalışıyordur" waaaaoooooov bee helal yazana

Ne kadar hoş bir söz ve ne kadar doğru

Tam çıkuyodum aklım justa kaldı ya :-(

Yaşam benim için bitti...

Canım biraz olsun kendini eşinin yerine koymalısın..
Fevri hareket ediyorsun. Bu zamanda ona destek olmalısın , ne o surat assın ne de sen ona karşı tavır al..

Sanırım gece gece bunun tartışmasını yaşıyorsunuz, konuyu okudum da. Üzüldüm gerçekten.Sıkmayın canınızı halledilir bi şekilde..

aynen bende merak ettim:44:

kızlar yazdıklarınızla alakasız ama çok hoşuma gitti bu söz

"kalbini kırıyor diye üzülme! belkide haketmediği yerden çıkmaya çalışıyordur" waaaaoooooov bee helal yazana

Çıkışlar şurdan diyorsunnnnnn :33:

Back
X