• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

dmek ki insanlar dul olunca oynak ....... vb oluyormuş öğendik kkda niye sevgiline laf etmiyorsun da elin kladınına saydırısın ki. ağzı da çok temiz
içi kötü kızımızın.
ayıp denen bişi var ya:ssz:

ya ne yapabilmesi just bu bunu kaçıncı deyişim tüm gün elim telde aramamak için zor tutuum. zaten ne olduysa arızalığımdan çocuğu canından bezdirmem oldu. aklı başında davransam her şey gayet güzeldi ama yok ille delirtcem adamı :D al sonunda bitti iyi dayandı yine.

siz napıyosunuz geldi mi kocan yavrum

o benimkini tetikledi en başta ben de arızalaştım gelince devam edelim bu muhabbete yoldaymış işte şimdi gidip gözlemeleri yapıcam :27: :54:

içi kötü kızımızın.
ayıp denen bişi var ya:ssz:

Anladim canim yaaaa :1:
Böyle sevgilim olsa bende oynaklara kayardimmmm :60:

:D :9::9::9: burdakilere de saymış ya şok oldum :D

o benimkini tetikledi en başta ben de arızalaştım gelince devam edelim bu muhabbete yoldaymış işte şimdi gidip gözlemeleri yapıcam :27: :54:

bende de öle oldu ben çok sakin bir insandım. önce aşık etmek için uğraştı uğraştı deli bilmiyo ki aşık kadın manyaktır çekilmez hayatı zindan eder. şimdi de soğutmak için uğraştı :D

hadi kolay gözlemeler size

Bir kahve içeyim dedim ekşin olmuş BDV'de kaçırdım:60:

:D :9::9::9: burdakilere de saymış ya şok oldum :D

bende de öle oldu ben çok sakin bir insandım. önce aşık etmek için uğraştı uğraştı deli bilmiyo ki aşık kadın manyaktır çekilmez hayatı zindan eder. şimdi de soğutmak için uğraştı :D

hadi kolay gözlemeler size

Topa tutuyodu herkezi ama havasi cabul söndü :9:

Bir kahve içeyim dedim ekşin olmuş BDV'de kaçırdım:60:

Bu aralar türedi bunlar merak etme yenisi uzak degildir :27:

byblr ckym bn grs:ssz:
tercümesi:beybilerim çıkıyorum ben görüşürüz:27:

BDV de ariza hatunu kacirdin dilsahim :1:
Bana bulasti, herkeze yaptigi gibi ama mune cabuk geldi busefer :27:

Okuyorum şimdi yapılan yorumları:9:

Ya bende şimdi gördüm o neydi öyle :53::53::53:

Çok atarlı:60:

Topa tutuyodu herkezi ama havasi cabul söndü :9:

Bu aralar türedi bunlar merak etme yenisi uzak degildir :27:

Yazımda özensiz davrananlara karşı ayrı bir antipatim var. ufak tefek hatalar olur elbet. Kompozisyon yazmıyoruz. Makale hazırlamıyoruz. Tez yazmıyoruz ancak insaf bu kadar da olmaz. Tam bodoslama girecektim konuya ki "KONU KAPANMIŞTIR" mesajı geldi:60::60::60:

Son düzenleme:
byblr ckym bn grs:ssz:
tercümesi:beybilerim çıkıyorum ben görüşürüz:27:

Bye Bye cilginim :3:
Okuyorum şimdi yapılan yorumları:9:

Çok atarlı:60:

Yazımda özensiz davrananlara karşı ayrı bir antipatim var. ufak tefek hatalar olur elbet. Kompozisyon yazmıyoruz. Makale hazırlamıyoruz. Tez yazmıyoruz ancak insaf bu kadar da olmaz. Tam bodoslama girecektim konuya ki "KONU KAPANMIŞTIR" mesajı geldi:60::60::60:

Ben yetistimmm :52:

iyi akşamlar kızlar amma uyumusum haa :30::30:

Yarisini benim icin uyusaydin be juliammmm :97:

Sen gidip sülemanaaaa bakarsan kacirirsin :60:

:60: :60: ay napim ya iki tarafta da atraksiyon var seçemedim bi an

Ne saydırmış o öyle ya :60:

Kavruldum yandım ahahah :60:

Back
X