• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

ya p por.no olan p ben periyle mesajlaşırken farktım yazıyodum ..... yazınca sansürlüyo bak şimdi yazdığım yerde beş tane nokta görceniz :60: ayrıca penis o ile bitmiyo ki Allah cezanızı :60:

düzeltme: aa penisi sansürlemdi :27:
şimdi görende ne mesajlaşıoz sancak ..... morno:53::53::60::60::60::60:

ben de öbürkünden korkuyorum acaba doktora ben kızım desem yer mi :60:

ben de bi kez kaçırıyodum Allahtan doktor anladım ben seni dedi ouy çok fena :D sende bi rahatsızlık filan mı var tatlışş :D

Kukumu hhhiiiiiç açamamam doktoravalla

Bekretliyim doktor de :60: :60:

Kist var canım ya çok aşındırdım doktorları :31:

bende kadın doğuma çok gittim ama hiç öyle yapmadım:53:

Niye kıs sana çözel muamelemi yapıyorlar ne için gittin de sen demekki senin bekretim yok :63: :27::27::27:

iyiyim cnm bnm seni ilk kez gördüm de ondan sorddum h.g cnmm hep gel artık :16:

evet ilk kez bu gece yazdım, muhtemelen ondandır :1: ya ben justın yazdıklarını profilim sayfasından görebiliyorum, arkadaşım olur kendısıııı (bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim diye bi laf varya, kartvizitim just) ben onun yazdıklarını okuyodum hep, dolayısıyla burayı da okumuş oluyodum. bu gece dayanamayıp kafasına kafasına vurun dedim ve böylece dalmış oldum muhabbetinize

Niye kıs sana çözel muamelemi yapıyorlar ne için gittin de sen demekki senin bekretim yok :63: :27::27::27:
:52::52::52:genel kontrol için kist var mı diye baktırıyodum :52::52:

hızlı ve acılı mı yavaş ama acısız mı karar veremiyorum 1-1 durum :60:

şimdi geçti mi peki kistin

belki çözel değil ama özel yapıyolardır :60:

evet ilk kez bu gece yazdım, muhtemelen ondandır :1: ya ben justın yazdıklarını profilim sayfasından görebiliyorum, arkadaşım olur kendısıııı (bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim diye bi laf varya, kartvizitim just) ben onun yazdıklarını okuyodum hep, dolayısıyla burayı da okumuş oluyodum. bu gece dayanamayıp kafasına kafasına vurun dedim ve böylece dalmış oldum muhabbetinize

justun arkadası bnm de arkadasımdır dostumun dostıu dostumdur yani :60: tekrr h.g cnm :16:

:52::52::52::52::52::52:

:52::52:gittikçe batıyoruz:52:japonları niçin konuştuk töbee:52:biz japon .....larından hoşlaştığımız için karşılıklı izliyoruzda:51::51::51::51:

japonlar ona ..... demiyolar hentai mi ne öyle bişiy şimdi ben nerden biliyorum valla kültür ya animeleri fln var ya :27:

öbür topice uğruyo musun sen ben pek uğrayamadım :27:

Back
X