- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yaayoldan çıkarttım![]()
iyiyim cnm bnm seni ilk kez gördüm de ondan sorddum h.g cnmm hep gel artık![]()
şimdi görende ne mesajlaşıoz sancak ..... mornoya p por.no olan p ben periyle mesajlaşırken farktım yazıyodum ..... yazınca sansürlüyo bak şimdi yazdığım yerde beş tane nokta görcenizayrıca penis o ile bitmiyo ki Allah cezanızı
düzeltme: aa penisi sansürlemdi![]()
ben de öbürkünden korkuyorum acaba doktora ben kızım desem yer mi![]()
ben de bi kez kaçırıyodum Allahtan doktor anladım ben seni dedi ouy çok fenasende bi rahatsızlık filan mı var tatlışş
![]()
bende kadın doğuma çok gittim ama hiç öyle yapmadım![]()
şimdi görende ne mesajlaşıoz sancak ..... morno![]()
şimdi görende ne mesajlaşıoz sancak ..... morno![]()
iyiyim cnm bnm seni ilk kez gördüm de ondan sorddum h.g cnmm hep gel artık![]()
Sesli güldüm peri yaaaziyaretciler şok a girdi
![]()
japonlardan çktı konu nolcak![]()
Kukumu hhhiiiiiç açamamam doktoravalla
Bekretliyim doktor de![]()
Kist var canım ya çok aşındırdım doktorları
Niye kıs sana çözel muamelemi yapıyorlar ne için gittin de sen demekki senin bekretim yok![]()
![]()
Kukumu hhhiiiiiç açamamam doktoravalla
Bekretliyim doktor de![]()
Kist var canım ya çok aşındırdım doktorları
Niye kıs sana çözel muamelemi yapıyorlar ne için gittin de sen demekki senin bekretim yok![]()
![]()
evet ilk kez bu gece yazdım, muhtemelen ondandırya ben justın yazdıklarını profilim sayfasından görebiliyorum, arkadaşım olur kendısıııı (bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim diye bi laf varya, kartvizitim just) ben onun yazdıklarını okuyodum hep, dolayısıyla burayı da okumuş oluyodum. bu gece dayanamayıp kafasına kafasına vurun dedim ve böylece dalmış oldum muhabbetinize
gittikçe batıyoruz
japonları niçin konuştuk töbee
biz japon .....larından hoşlaştığımız için karşılıklı izliyoruzda
![]()
yok biz japonlarla yakından ilgili olduğumuz içinjaponlar ona ..... demiyolar hentai mi ne öyle bişiy şimdi ben nerden biliyorum valla kültür ya animeleri fln var ya![]()
evet ilk kez bu gece yazdım, muhtemelen ondandırya ben justın yazdıklarını profilim sayfasından görebiliyorum, arkadaşım olur kendısıııı (bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim diye bi laf varya, kartvizitim just) ben onun yazdıklarını okuyodum hep, dolayısıyla burayı da okumuş oluyodum. bu gece dayanamayıp kafasına kafasına vurun dedim ve böylece dalmış oldum muhabbetinize
nedennnnnnn beeeeeeee![]()
Aksamdan beri kendimi yirttim cevap vermiyonn![]()