• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Kizlâaar benimki gezmis gezzmis ohh resim koymus bir de facelere :63::41:

Ayy sinir olurdum ben olsam öyle böyle değil.İnsan bi sevgilim var der arar sorar bi eşekklil yaptım der :47::47:

Ya sorma Lexim , nasıl becerdi bilmiyorum .Almış bulmuş ıp adresimi..
Girmiş benim bilgisayarıma uzaktan bağlantı kurarak..

Şuan kurcalayıp duruyor.. :9::9::9::9:

He yaa senin gibi masum bir hatunun asla öyle kötü şeyler demiceni bilirim ki ben.

Ah o eylul yok mu o eylül ne işler çeviriyor :22::22::22:

Ayy sinir olurdum ben olsam öyle böyle değil.İnsan bi sevgilim var der arar sorar bi eşekklil yaptım der :47::47:

He yaa senin gibi masum bir hatunun asla öyle kötü şeyler demiceni bilirim ki ben.

stil gel bekret konusu var :60:

Zaten onun sevgilisiyle arası bozuk, ondan oyalanacak bir şeyler arıyor..
Takılıyor kafasına göre, benden faydalanıyor hain .. :19:

Bugün kahve içtin mi kız ..:ssz:

En güzelini yapmışsın , ama tabi sinirlendiğin de tabak çanak kırmak yerine , yemek yapan hanımlarımız da var..
Sinirden yemeğe veriyorlar kendini..

AH AH Hep böyle olsun istemişimdir.. :52::52::52:

Şey ben bi kere sevgilimle kavga ettiğimde sinirden kalorifer peteğini indirmiştim, aramız da kalsın.. :17:

Nasıl becerdiğimi bilmiyorum , bir sinirle vura vura bir yanda petek düşünce bende sapıttım , dedim verdiler gazı ölüyorummmmmmmm:52::52::52::52::52:

ahahaha ilk kez yaptım valla.. hep içime atarım yada çeneme vurur sinirim bu defa tabaktan çanaktan çıktı:60::60:

Dilşahım tabak çanak kıranım bendensin ne iyi geliyor biliyormusun o kırıyorsun ya sanki okuzcanın kafasında kırıyorsun ne süper oluyor :52::52::52:

kuzu yaa ilk kez yaptım ama çok iyi geldii. normalde içime atarım yada çeneme vurur bu sefer öle olmadı.. aksi gibi karşısında çok sakindim. sarılıp ayrıldık düşün:60::60: eve geldim içimdeki canavarı çıkardım:60::60:

Benim 6 ay boyunca iğne olmam gerekiyordu değerlerin normale dönmesi için...

İl bir ay düzenli olarak gitmiştim , sonra uğraşamadım . Her gün kalk sağlık ocağına git falan...

Dedim başlarım böyle vitaminsizliğe de kansızlığa da !

Sonra bıraktım , gitmedim..

Belkide devam etmiş olsaydım şuan bu sıkıntıları çekmemiş olacaktım..

Taaa bir sene önce..

ihmal etme kuzum bende 3 ay iğne oldum ve hap kullandım normale döndü değerlerr.

Dilşah nereye gittin ! Yine mi tabak çanak kırıyorsun hııı !

kayfee yaptım :52:

Gitsin oh olsun benim istediğim şartları sağlasın önce.sağlayamıyorsa öylede kalır ortada :19::19:

Yapmazssıınnn canımmm hiiiçç yaparmasın deminkileride eylül yazdı zaten :27::27:

hayırlısı olsun fıstıkk:29::29:

Nerede ben bulamadım bu konuyu :27::27:

Pis eylül aramızıda bozcak :63:

İçtim içtim bir kaç saat önce :1: sen içmedin mi yoksa yawrucan
hemen aradın dimi konuyu:60::60::60: bende bakcam şimdii:60::60::52:

stil aynen bak idrar yazan konu kız diyo ki çişimi tutuyodum zarım gitmiş midir :53:

buşdum buldum daha neler duyacağız yarebbiim.

Eğer öyle gidiyorsa benımki gideli çok oldu bende çok tutarım erinirim :60:

tüh bekreti bevadan kaybettim galiba :60:

kuzu yaa ilk kez yaptım ama çok iyi geldii. normalde içime atarım yada çeneme vurur bu sefer öle olmadı.. aksi gibi karşısında çok sakindim. sarılıp ayrıldık düşün:60::60: eve geldim içimdeki canavarı çıkardım:60::60:

YTadını aldın kızım ilk olur ama son olmaz :60:

hayırlısı olsun fıstıkk:29::29:

hemen aradın dimi konuyu:60::60::60: bende bakcam şimdii:60::60::52:

aramammı tırım tırım aradım :60: özlemiştik yaa

dillayda olaydı iyidi o dahada özlemişti :60: :60:

Son düzenleme:
buşdum buldum daha neler duyacağız yarebbiim.

Eğer öyle gidiyorsa benımki gideli çok oldu bende çok tutarım erinirim :60:

tüh bekreti bevadan kaybettim galiba :60:

YTadını aldın kızım ilk olur ama son olmaz :60:

aramammı tırım tırım aradım :60: özlemiştik yaa

dillayda olaydı iyidi o dahada özlemişti :60: :60:

dalga mı geçiyor bizimle acep:44: tepkisi çok abartılı geldii bana. konuda bekret geçmedi bile.. bilinç altı mıdır nedir direkt oraya bağladı:60::60:

valla hep jagın iddaları :27::27::27: bana yaşlı kokana dedi sonra bunu eylül yazdı dedi bilemicem :27::27:

Yawrum senin öküzcanamı takıldı kafan :26:

Bak sen su jage :19: inanma sen ona :9:

Evet canim anca gezsin tozsun o ben bana da düşmani gibi davransin :31::31:

dalga mı geçiyor bizimle acep:44: tepkisi çok abartılı geldii bana. konuda bekret geçmedi bile.. bilinç altı mıdır nedir direkt oraya bağladı:60::60:

bilemicem geçerlerse bizde geçeriz anlamadım.Zaten gerçek olanla olmayanın tepkileri çok farklı oluyor

Back
X