• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Aynen öyle canım malesef o tip kadınlar heryerde var. Bekret konusunda nasıl görmedin herkes topa tuttu zaten :1::1:

Aynen Stillim ya zaten biliyorlar hatta bilmeseler bile google'a yazsalar 1000 tane konu çıkar. Buraya açılan bekret konuları hep numara

Benim için sorun olmaz kuzumda bekarlar var ayıp olmasın :1::1:
Ama zordu vallahi :17::17:

ben 7 saat uğraştırmıştım :27:

onlara mı ayıp olcak :60:

vajina penis deyip duruyolar 3 gündür :9::9:

ben sitede p...s yazılmasına bitiyorum penis la penis tıbbi adı yani :D hallalalala :27:

illede ilk gece olcak die knun yok zaten cnm bende istemem zaten ilk gece düğünden 3 te geliosun en erken zaten yorgunnn yani ertesi gece de olsa olur bakire değilse zaten kadın daha önceden olduysaaa zaten problem yok :60:

Aynen kuzum biz düğünden geldik 2 saat saçımla uğraştık sonra bi duş sonrada kahvemizi içtik falan güzeldi yani benim için öyleydi de eşimi zor tuttum ama :1::1:

oldu valla ben zaten çok tırsıyordum bu işlerden ondan bağıra çağıra herifi tırnaklaya yumruklaya... :60: :27:

akışınaa bıraksaydın kızımmm en güzel geceni bağıra çağıra geçirion :60:

nedense ben hiç korkmuorum o yaaa o gün görcem ebeminkiiniii böle korkmuom yaaa :60:

ben 7 saat uğraştırmıştım :27:

onlara mı ayıp olcak :60:

vajina penis deyip duruyolar 3 gündür :9::9:

ben sitede p...s yazılmasına bitiyorum penis la penis tıbbi adı yani :D hallalalala :27:

ay bi kadın vardı ya burda kocası alıp alnına sürmüş vallahi yerlere yatmıştım gülmekten :60:

Yok yavrum bizim o kadar sürmedi ama evlenmeden önce gittiğim doktorum nasıl olması gerektiğini söylemişti o yüzden çok uğraşmadık :34::34: :17::17:

Ay ben o kunuyu bilmiyorum nasıl alnına sürmüş yaa ayy ölüyorummmm :60::60::60:

akışınaa bıraksaydın kızımmm en güzel geceni bağıra çağıra geçirion :60:

nedense ben hiç korkmuorum o yaaa o gün görcem ebeminkiiniii böle korkmuom yaaa :60:

ya benim şeyden dolayı bi enfeksiyon geçirdimdi jinekolog kadın baktı baktı dedi ki seninki çok kalın çok kanar bu zor bozulur dedi ben o gün başladım zaten :27: tıbbi olarak zordu be peçete rulosu soksan bozulmaz yani :60:

çok ekstrem sağlam bekretim vardı namuslu ötesiyim :60:

Yok yavrum bizim o kadar sürmedi ama evlenmeden önce gittiğim doktorum nasıl olması gerektiğini söylemişti o yüzden çok uğraşmadık :34::34: :17::17:

Ay ben o kunuyu bilmiyorum nasıl alnına sürmüş yaa ayy ölüyorummmm :60::60::60:

ne güzel benim doktorum bana ne dedi biliyo musun :60: çok kalın bu çok zor bozulur çok kanar dedi :60: :5:
hakkaten de öyle oldu :17:
tam olacakken hayıııııııır kanıcak yırtılıcak diye bağırıyorum :60:
amaç o değil mi aşkım demişti kocam :17:

antonyo ile seyretmiştim ben o filmiii :60: bende senin üstünde denicem diyince suratını görmen gerekti :60:

:60::60::60:

Hayal ettim de :53::53: kalmştır böyle hahahah :60::60::60:

ya benim şeyden dolayı bi enfeksiyon geçirdimdi jinekolog kadın baktı baktı dedi ki seninki çok kalın çok kanar bu zor bozulur dedi ben o gün başladım zaten :27: tıbbi olarak zordu be peçete rulosu soksan bozulmaz yani :60:

çok ekstrem sağlam bekretim vardı namuslu ötesiyim :60:

just :60::60:

Namusun namusunun namusu olmşsun :60::60:

erkeklerde amma kuduruk yaaaa :60:

Öyleler kuzum ama o gün çok komikti ya nası masum bakıyodu hani benden bi ışık beklercesine :60::60::60:
Yapmadık uyuduk sabah 6 da uyandırıyo beni Ezan okundu Kandil bitti diye yuuh dedim uyuyamamış bide düşün artık :60::60::60:

ne güzel benim doktorum bana ne dedi biliyo musun :60: çok kalın bu çok zor bozulur çok kanar dedi :60: :5:
hakkaten de öyle oldu :17:
tam olacakken hayıııııııır kanıcak yırtılıcak diye bağırıyorum :60:
amaç o değil mi aşkım demişti kocam :17:

allah kahretmesin seni :60:

bağlasaydı ağzını ellerini :60:

Back
X