• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

kaçtıki fena kaçtı peçeteyle bekretini bozuyordu :60: daha neler duycem ya

Oo geçmiş olsun yawrucan ya

Ama anlamadım nasıl o kadar hasta olup o kadar çemkirebildin :9::9:

Şimdi nasılsın peki :26::26::26:

Hmmm ama bizim bekretlerimiz onları bildiği bekretlerden değil taaammı :63:

Aksam hastaydim okadqr kötü, sabah cemkirdim biraz kendime gelmistim :27:

kaçtıki fena kaçtı peçeteyle bekretini bozuyordu :60: daha neler duycem ya

Oo geçmiş olsun yawrucan ya

Ama anlamadım nasıl o kadar hasta olup o kadar çemkirebildin :9::9:

Şimdi nasılsın peki :26::26::26:

Hmmm ama bizim bekretlerimiz onları bildiği bekretlerden değil taaammı :63:

Konu başlığı neydi çok merak ettimm :53:

Asrın buluşunu yaptım be dilay sana :15::15: tamam tamam teşekkürre gerek yok :52::52::52:

Son düzenleme:
Konu bailığı tam bir fiyasko tesadüf eseri girmesem anlmayacaktım bile:60: "yardım edin" mune kapattı konuyu zaten çok hararetlenemedik :27::27::27:

Senin cep boyun varmı niko yanımda götüreyim :27::27:

Konuyu kapattıysa bakamayız artık demiii kalkmıştırr tühh görüyon muu :26:

Aa Stillim nereye gidiyosun sensiz olur mu hiç :26:

Olmasın işte bensiz olmasın sakın gülmeyin konuşmayın benim aklım kalır :5::5: beni bekleyin gülmek için 5 günlüğüne kapatın burayı :27:

Annaneme gideceğim :31: Benden başka ilgileneni yok yalnız yaşıyor.Gel dedi dayınlarda gelecek seni alırlar geçerken.İşte bende onun için gideceğim :31: aslında vınım var ama çekmiyor orada ne hikmetse :31:

Olmasın işte bensiz olmasın sakın gülmeyin konuşmayın benim aklım kalır :5::5: beni bekleyin gülmek için 5 günlüğüne kapatın burayı :27:

Annaneme gideceğim :31: Benden başka ilgileneni yok yalnız yaşıyor.Gel dedi dayınlarda gelecek seni alırlar geçerken.İşte bende onun için gideceğim :31: aslında vınım var ama çekmiyor orada ne hikmetse :31:

Söz çıt çıkarmıcaz canım aklın kalmasın burda :27:

Anneannenin ellerinden öpüyorum git tabi kuzum hem senin için hemde anneannen için değişiklik olur :)

:9::9: Yok canım ben standart boyum :9:

Tüh bu kötü oldu :9::9::9:

Napıyosunuz gençler :21:

Gençlerrr havadan sudan çalıyor yawru can :52::52::52:

Konuyu kapattıysa bakamayız artık demiii kalkmıştırr tühh görüyon muu :26:

baktım ben Bdv ye bulursam sana linkini atacaktım ama nedense Bdv de yok kapatılsa bile konuyu okuyabiliyorsun.Taşınmış mı dedim ama bi daha bakayım canım

baktım ben Bdv ye bulursam sana linkini atacaktım ama nedense Bdv de yok kapatılsa bile konuyu okuyabiliyorsun.Taşınmış mı dedim ama bi daha bakayım canım

Ay zahmet olucakkk :16:

Hoşgeldin :80::80:

Hoşbulduk canım :32::32:

Evet konu taşınmıştı canım jinekoloji bölümüne :23::27::27:

Back
X