• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

1,5 saat falan :50::50:

kudurucam kıskançlığımdan kavga çıkarmasam iyii :30::30::9:

kız ben olsam giderdimm vallaaa bırakır seni tekrar erkek arkadasın kız :60:

bi bahane bull git valla yanlız bırakma onu ordaaa fırsat bu tüm ailesi ordaa :16:

kız ben olsam giderdimm vallaaa bırakır seni tekrar erkek arkadasın kız :60:

bi bahane bull git valla yanlız bırakma onu ordaaa fırsat bu tüm ailesi ordaa :16:

yok canım akşam ailemle başka bir yere gitmem gerekiyor , gidebilsem durur muyum giderdim zateee :5::5:

ailesi de üzülmüş gelemiyorum diye keşke gelebilseydi demişler sevindimm :23::16::16:

düğüne inşallahh :ssz:

yok canım akşam ailemle başka bir yere gitmem gerekiyor , gidebilsem durur muyum giderdim zateee :5::5:

ailesi de üzülmüş gelemiyorum diye keşke gelebilseydi demişler sevindimm :23::16::16:

düğüne inşallahh :ssz:

herseyde bir hayır vardır cnm öyle düşün :16:

Çok özledim ki ben buraları :5:
Fakat giremiyorum internetim olmadığından değil vınım çok güzel çekiyor ama çocuklar oyun oynuyor sürekli ya da sürekli misafir var :31::31:

Hiç alamıyorum pc mi.Evimide özledim sakin hayat ne güzelmiş oh tek başına sessiz sedasız karışan yok görüşen yok kalabalık yok çocuk yok.Ben yalnızlık insanıyım ya :6::6:

Fakat giremiyorum internetim olmadığından değil vınım çok güzel çekiyor ama çocuklar oyun oynuyor sürekli ya da sürekli misafir var :31::31:

Hiç alamıyorum pc mi.Evimide özledim sakin hayat ne güzelmiş oh tek başına sessiz sedasız karışan yok görüşen yok kalabalık yok çocuk yok.Ben yalnızlık insanıyım ya :6::6:

bizde seni özldikk still :5::5::5::5:

nerdesin kiiii çabuk dön sahalaraaa :20::20::9::9::9:

kuzummm çabuk gel özledimmm :5::5::5:

Back
X