• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Yok canim yaaa, yollardayim, oglanin futbol turnavasi var, tesadüf benim dogdugum sehirde :1: oraya gidiyoz :10:
Sen nasilsin tatlim :29:

bende iyiyim işte cnm napimmm bildiğin gibi teker yuvar yasıyorumm :16:

bigün çok iyi olcam ama bir gün çok güzel haberlerle gelcem burayaa umutsuz değilim hiç bir zamanda olmayacagım artık :31::31:

bende iyiyim işte cnm napimmm bildiğin gibi teker yuvar yasıyorumm :16:

bigün çok iyi olcam ama bir gün çok güzel haberlerle gelcem burayaa umutsuz değilim hiç bir zamanda olmayacagım artık :31::31:

Tabii canim sIkmq sen o tatli canini, bigün feraha kavusursun :16:

Tabii canim sIkmq sen o tatli canini, bigün feraha kavusursun :16:

inş cnmmm inanıorum bende birgün mutlu olcam çok sükür sağlık problemim yok ailem yanımda basımı sokacagım evim var düzenli bir işim var daha ne olsun demii :16:

julia noldu yine canım bozuldu mu aranız?

yok cnm yaaa aynı seyler iştee kolay değişmio ki bir insan uzlaşamıoruz çok iyi biri özünde hakkını yiyemem amaa kızdıgı zaman gözü hiç bişi görmüo buda beni çok üzüo sonucta bende kızıorum kırılıorum amaa ben yansıtmamaya çalışıorum onaa yeri gelio günlerce gecelerce ağlıorum ama ona göstermiorum gözyaslarımı üzülmesin kırılmasın dieee işteee ben daha ince düşünüorum sanırım ondanda aynı seyleri bekliorum bu yüzden olmuo sanırım :31:

yok cnm yaaa aynı seyler iştee kolay değişmio ki bir insan uzlaşamıoruz çok iyi biri özünde hakkını yiyemem amaa kızdıgı zaman gözü hiç bişi görmüo buda beni çok üzüo sonucta bende kızıorum kırılıorum amaa ben yansıtmamaya çalışıorum onaa yeri gelio günlerce gecelerce ağlıorum ama ona göstermiorum gözyaslarımı üzülmesin kırılmasın dieee işteee ben daha ince düşünüorum sanırım ondanda aynı seyleri bekliorum bu yüzden olmuo sanırım :31:

şu lafı kullanma kız çok kıl oluyorum "özünde iyi biridir." :60:

neden göstermiyorsun ki göster hatta iki tane tokat çak senin yüzünden diye:19: iyiydiniz niye patladı yine bu

şu lafı kullanma kız çok kıl oluyorum "özünde iyi biridir." :60:

neden göstermiyorsun ki göster hatta iki tane tokat çak senin yüzünden diye:19: iyiydiniz niye patladı yine bu

anlık geliyorlar bnmkine esenekli biraz :60:

bak birazdan teyzesine gitcek buranın bir ilçesine arayıp sormadı bilee :30:

Back
X