• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

yardım edin:31:

kızlar ekrandaki sayfanın nasıl resmini çekiyoruz bilgisayarda???

print screen dan derseniz bende öyle bituş yok toşiba leptoptan giriyorum neden yok acaba yerine kullanılan başka tuşmu var yardım ediverin bana
:26:

iyi gelir inşallah sen çok fazla durma internet başında belki o da ağrı yapar sana

Farkındaysan 2 gündür fazla girmiyorum zaten dilom şimdilik iyi geldi korse :52::52:

Ah kuzum ah hiç dikkat etmiyorsundur sen :50:

Ama benım gönlümün baş tacı burası ki :52::52::52: ( Arkaya cıstak koydum )

Gece falan sırtım açılıyo bi rüzgar geliyo uyanıyorum örtüyorum yine açılıyo :52::52:

Ben napim stim kendimi kundaklasam mı napsam :60:

print screen dan derseniz bende öyle bituş yok toşiba leptoptan giriyorum neden yok acaba yerine kullanılan başka tuşmu var yardım ediverin bana

Del tuşunun sağına doğru tuşlar gider canıl ıns ve prtsc.sysrq bu işte print screen :34:

en son yazdım yani prtsc

Son düzenleme:

tatlım fn+end dene sonra painte yapıştırırsın

Olması lazım niye yok.Bi araştır goooglede belki simgesi başkadır başka isimledir.

O tuştan başka yolu varmı varsada ben bilmiyorum

Gece falan sırtım açılıyo bi rüzgar geliyo uyanıyorum örtüyorum yine açılıyo :52::52:

Sıkı sıkı sarın marmi yuvarla rulo ol yorgana :52:

tuşun üst kısmında ins altında prt sc yazar :34:

Del tuşunun sağına doğru tuşlar gider canıl ıns ve prtsc.sysrq bu işte print screen :34:

en son yazdım yani prtsc

bak işte bende delin sağında end var ve altında prtsc yazıyo ama ben buna basınca end işlevini yerine getiriyo peki ötekini nasıl kullancam şiftlemi:26:

Ah kuzum ah hiç dikkat etmiyorsundur sen :50:

Ama benım gönlümün baş tacı burası ki :52::52::52: ( Arkaya cıstak koydum )

cistak cıstak:60::60:

Farkındaysan 2 gündür fazla girmiyorum zaten dilom şimdilik iyi geldi korse :52::52:

farketmez miyim kuzum farkettim ben onu. beline şal filan sarıp yatsan üstün açılsa bile belin soğuk almaz:26:

Olması lazım niye yok.Bi araştır goooglede belki simgesi başkadır başka isimledir.

O tuştan başka yolu varmı varsada ben bilmiyorum

Sıkı sıkı sarın marmi yuvarla rulo ol yorgana :52:

bak işte bende delin sağında end var ve altında prtsc yazıyo ama ben buna basınca end işlevini yerine getiriyo peki ötekini nasıl kullancam şiftlemi:26:

Shift'le mi blmiyorum ama bi basıp painte yapıştırmayı dene alt v'ye basıp

cistak cıstak:60::60:

farketmez miyim kuzum farkettim ben onu. beline şal filan sarıp yatsan üstün açılsa bile belin soğuk almaz:26:

Yokluğum hemen belli oluyor dmi :9:

Nineler gibi pijamamı alt pijamanın içine sokuyorum ama nafile :27::27::27:

evet çalışıyorum eylülden beri. sen ne yaptın:6:

Yokluğum hemen belli oluyor dmi :9:

Nineler gibi pijamamı alt pijamanın içine sokuyorum ama nafile :27::27::27:

yok öyle olmaz açılır. yünlü bir şal sar çok iyi gelir dua edersin bana :9::9: derken hatırlaım korsen var dimii ne desem boş:27: geçmiş olsun tekrar:38:

ben burda taş tuş arayım siz gırgır yapın adaletsiz dünya:19:

evet buldum onları ama denedim olmadı o tuşlara basınca bişey çıkmadı painte nasıl yapışcak:17::26:

ctrl-v yaptım yapışmadı nere gitti bu :53:

Son düzenleme:
ben burda taş tuş arayım siz gırgır yapın adaletsiz dünya:19:

evet buldum onları ama denedim olmadı o tuşlara basınca bişey çıkmadı painte nasıl yapışcak:17::26:

ctrl-v yaptım yapışmadı nere gitti bu :53:

Yapışması lazım painte yapışmadıysa görüntüyü almamış demektir ctrl veya alt'a basıp o tuşa basmayı dene her ikisinde de bak pantten almış mı görüntüyü diye :31:

Günaydın Kızlarrr
9329.gif
:16:

:3:ben bi çıktım ammaa konusmussunuz :19: bensiz yapılır mı bu :27::27:

bu arada günaydın kızlar :3::3::3:

Back
X