• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

bi senin çizgini bozamadık nicooooooo:52::52:

Bozamazsınız :17::17::17: :51: Ellerim & Tırnaklarım nasıl :17::17: Bu daha kısa haliydi :27:

$kk.webp

Hımm şimdi anlaşıldı :52:
Bende arkeoloğum normalde üni biteli çok oldu..
Seneye konservatuara başlayacağım bide yanında yurtdışında internet üzerinden erişebileceğim bi üni için hazırlık yaıyorum işte..
Biliyorsundur belki oxfordun falan bi çok programı var bu şekilde okumanın sonu yok..
Sen ne meslekle uğraşıyorsun canımm :16:

Arkeoloji cok ilgimi cekiyor meragim var yani...yurt disina mi gitmeyi düsünüyorsun? Buldun mu sana uyan programlardan?
Ben muhasebeciyim cnm ayni zamanda sekreterlikte yapiyorum

Geliyor gibi :44:
Daha aktif olunca tam belli olur :ssz: yak bakem :29:

kıs bugün bende bi enerjii bi mutluluk başıma iyi şeyler gelecek gibi:31: yaktım bacum:ssz::ssz: ne içiyorsun sen malbora core flavor'a döndüm ben yinee

Arkeoloji cok ilgimi cekiyor meragim var yani...yurt disina mi gitmeyi düsünüyorsun? Buldun mu sana uyan programlardan?
Ben muhasebeciyim cnm ayni zamanda sekreterlikte yapiyorum

İşlerim genelde tr dışında zaten gerekirse giderim ama duruma göre şekil alıcak artık programa karar vermedim açıkçası o zaman canım ne isterse o olucak sanırım ..:9:
Gerçekten süper bi alanda kısıtlı kalmamak iyidir hayat kısa.. :16:

hadi hadi yeme beni nicoo içinde nasıl bir panter yatıyoo biliyorum ben.. stii beni yoldan çıkardı bende seni çıkarcam:52::27:

Beni kimse yoldan çıkaramaz. Ben zaten yoldan çıktığım için sizle takılıyorum :60::60::60::60::60::60::60::60::33::33::33::37:

Beni kimse yoldan çıkaramaz. Ben zaten yoldan çıktığım için sizle takılıyorum :60::60::60::60::60::60::60::60::33::33::33::37:

bana dil mi çıkardın sen üstüne birde beş kulak mı yaptın:22: halbukiii ben sana çiçek aldım öpücük attım:71::16:

Back
X