• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

durgun buralar bende çıkacağım birazdan :31: günün en güzel vaktii eve dönüş vaktii dimi:16:

sen benim listeyi görsen bu kız kişilik bölünmesi mi yaşıyorr dersin:52: sırpça hırvatça türkçe boşnakça ingilizce araya kaynamış ispanyolca şarkılar.. tam çorba:60: arada şarkı öner bana:34:

Aynen kuzumm ya :16:
Ben çıkıyorummm görüşürüzzzz :3::3::3:

Şehzade mustafaya kuran okucam akşam ewde
:27:

kuzuuu arkadaşlara sözüm var gayfeye gideceğim:12: ancaa hazırlanırım duş filan alcam:31::54::54: gece görüşürzz:16:

Karşılaşırsak neden olmasın canımcım. Görüşmek üzere :3::3: Öptüm :54:

:97::97::97::97::97::97::97::97:

Bitirebildinmi kiz isleri, aklin burda kalmistir yarim yamalak olmasalar bari :27:

akşam gideceğim diloo no no noo hemen değil arayış yok kaderim beni gelip bulacak arayış yok:52: erkek yok acı yok modundayım bu ara:27::27:

Arama zaten, o seni bulsun ama diyon ya icim bi hos bugün diye belki Kivanc cikar kardina :16:

Bu arada gec oldu kusura bakmayin Kizanciklari doyurdum, ben en iyisi gece geleyim :1:

iyi akşamlar bekret güzelleriiiii :8::8::8:
herkesler nerde ben geldimmm uleynnn :27::27::27:

anaaaaaaaaa kimseler yok yaaaaaaa :5::5::5:

Uykum var yatsam mi diye düsünüyorum.ama.erken daha ne yapsam?:18::17::19::30::31:

Uykum var yatsam mi diye düsünüyorum.ama.erken daha ne yapsam?:18::17::19::30::31:
Bu saatte uyuyp ne yapacaksın :1: sohbet et açılırsın

leyn yarın sefgülüler günü :60:

Öylemi le :60: eneee hepten unutmuşum :60: diyorum ya alakam yok böyle şeylerle.

Artık aştım kızım ben :60: bana öküzcanlar günü lazım yada turşu günü felan o zaman kutlarım :60:

Bu saatte uyuyp ne yapacaksın :1: sohbet et açılırsın

Öylemi le :60: eneee hepten unutmuşum :60: diyorum ya alakam yok böyle şeylerle.

Artık aştım kızım ben :60: bana öküzcanlar günü lazım yada turşu günü felan o zaman kutlarım :60:

bekret günü bekret :60:

Back
X