• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Bu saatte uyuyp ne yapacaksın :1: sohbet et açılırsın

Öylemi le :60: eneee hepten unutmuşum :60: diyorum ya alakam yok böyle şeylerle.

Artık aştım kızım ben :60: bana öküzcanlar günü lazım yada turşu günü felan o zaman kutlarım :60:

Ahaha bizim komsuya az gülmedim.bugün. esi uykudan uyanmis demis ki karisina " yürü git kendine pazardan yarina cicek al istediginden":60::60::60::60: tabi komsu gitmemis demis "kendi kendime cicek mi aliyim"

Ahaha bizim komsuya az gülmedim.bugün. esi uykudan uyanmis demis ki karisina " yürü git kendine pazardan yarina cicek al istediginden":60::60::60::60: tabi komsu gitmemis demis "kendi kendime cicek mi aliyim"

:60: :60: hadi yaa abi Türk erkeğini tüm gerçekliği ile gözler önüne sermiş :60: pazardan çiçek mi alaymış :60: ben o hatunun yerinde olsam giderim kuyumcuya alırım bi tektaş :60: pazardan çiçek nasıl alınıyormuş gösteririm onada.Allahın odunu:27::27:

Son düzenleme:
[:OTE=LadyMarmelad;34009390]:19::19::19::19::19:[/QUOTE]

noliii leynnn ne bu trip :
Senin tawuğuna kim kış dedi :27::27::27:

Ha onu de bana :52::52::52::52: bana ne alacak ki herifim kırbaç alsa bende ona kelepçe alsam :60:

leynnn 14 subattaaa sal gitsin bekretiiiii su afilli yazılı donlar var yaaa hani erkek için uçuşa hazırmısın flan yazıo onlardan al enişteyi ara :::

:60: :60: hadi yaa abi Türk erkeğini tüm gerçekliği ile gözler önüne sermiş :60: pazardan çiçek mi alaymış :60: ben o hatunun yerinde olsam giderim kuyumcuya alırım bi tektaş :60: pazardan çiçek nasıl alınıyormuş gösteririm onada.Allahın odunu:27::27:

:60::60::60: bide pazardan al diyor yaaa az kalsin bayilicaktim gülmekten:9::9: tam odun isine geldigini yapiyor ancak. Zaten karisi pek el üstünde tuttugu yok

[:OTE=LadyMarmelad;34009390]:19::19::19::19::19:

noliii leynnn ne bu trip :

leynnn 14 subattaaa sal gitsin bekretiiiii su afilli yazılı donlar var yaaa hani erkek için uçuşa hazırmısın flan yazıo onlardan al enişteyi ara :::[/QUOTE]
:60::60::60::60::60: aha ayy koptumm yaaa süper bi hediye olur. Eniste Hakediyor mu acaba o da var

Yoo yalnışın var ben senin tavuğuna kış demedim:19::19::19:

Kestim yedim çorba yaptım ama kış demedim litfen günahımı alma :52::52::52:kıştı culi dedi git ona de :52::52:

leynnn 14 subattaaa sal gitsin bekretiiiii su afilli yazılı donlar var yaaa hani erkek için uçuşa hazırmısın flan yazıo onlardan al enişteyi ara :::

Kızım bozma şu alıntıları yaa napıyon ne ediyon kurcalama :27::27:

Ben ne alacam ona ya çok istiyorsa o alsın bekretimi verecem üstüne bide hediye mi alacam :63:

:60::60::60: bide pazardan al diyor yaaa az kalsin bayilicaktim gülmekten:9::9: tam odun isine geldigini yapiyor ancak. Zaten karisi pek el üstünde tuttugu yok

Bunlar evlendikten sonra evrim geçiriyorlar öküzdüler tam odunluöküzlü bişeyler oluyolar :27::27: Hiç şaşırmam adam hayatında çiçek alamamışki nereden alıncağını bilsin.Adamın bildiği çiçek sadece ot oda pazarda :27::27: öküz işte

Son düzenleme:

Kestim yedim çorba yaptım ama kış demedim litfen günahımı alma :52::52::52:kıştı culi dedi git ona de :52::52:

Ben ne alacam ona ya çok istiyorsa o alsın bekretimi verecem üstüne bide hediye mi alacam :63:

:52::52::52: caniii seniiiiiiiiiiiiiii :19::19:

Julii alıntıyı mahfetmişsin juli :27::27::27:

Bitirebildinmi kiz isleri, aklin burda kalmistir yarim yamalak olmasalar bari :27:

Arama zaten, o seni bulsun ama diyon ya icim bi hos bugün diye belki Kivanc cikar kardina :16:

Bu arada gec oldu kusura bakmayin Kizanciklari doyurdum, ben en iyisi gece geleyim :1:

Kankaaa napıyon kankaaaa:27:
şehzade mustafa için kuran okudummm geldimm :1:

Bunlar evlendikten sonra evrim geçiriyorlar öküzdüler tam odunluöküzlü bişeyler oluyolar :27::27: Hiç şaşırmam adam hayatında çiçek alamamışki nereden alıncağını bilsin.Adamın bildiği çiçek sadece ot oda pazarda :27::27: öküz işte
Diloshin dedigi iyi olur öküzler günü diye :9: tam onlara göre bir gün olur :1:

Iste bende bu yüzden evlilikten cekiniyorum evrim gecirdikleri icin... Köprüyü gecene kadar..

Diloshin dedigi iyi olur öküzler günü diye :9: tam onlara göre bir gün olur :1:

Iste bende bu yüzden evlilikten cekiniyorum evrim gecirdikleri icin... Köprüyü gecene kadar..

Acı gerçek sonunda gerçekleşecek o yüzden çok kaçamamk gerek :9: bak evde kalıyoruz sonra yaşın kaç bilmiyorum ama ben turşuluk olaraktan sakın korkup kaçma diyorum :9::9:

YANLUŞLUKLA bozdum alıntıyı dikkat et alıntıyı diorum bekreti değil :60:

:52::52::52: caniii seniiiiiiiiiiiiiii :19::19:

Julii alıntıyı mahfetmişsin juli :27::27::27:
ohhhhh canıma cimcommm :60:
Kankaaa napıyon kankaaaa:27:
şehzade mustafa için kuran okudummm geldimm :1:

bana selam sabah yok mu :69:

Kırmızılar çoğaldıkça hayaletlerde çoğaldı :27: bu ne arkadaş alta 4 dene hayalet var

Ey ruh geldiysen 3 kere tıkla :27::27:

Acı gerçek sonunda gerçekleşecek o yüzden çok kaçamamk gerek :9: bak evde kalıyoruz sonra yaşın kaç bilmiyorum ama ben turşuluk olaraktan sakın korkup kaçma diyorum :9::9:
Bende tursuluk oldum :17: yasim 24 beni gören sen daha evlenmiceni diyo

YANLUŞLUKLA bozdum alıntıyı dikkat et alıntıyı diorum bekreti değil :60:

ohhhhh canıma cimcommm :60:

Bu mesajda bile içine etmişin alıntının :60: sen git Lilyanaya olan mejsaı kızın mesajının içine yaz :60:

Back
X