• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Niyeki kim naptı sana nerede eski Dilay :52::52::52::52: çıkar onu hiç yakışmamış sana :63:

Kalpazanlik güzel yaaaa ohhhh :ssz:

Attm bi beğeni :27::27:

Bende bdv sevmiyorum ya içim daralıyo kavga edesim geliyo :60::60:

Bizde ayni taktigi yapalim (göz kirpan sari usak)
Benimde kavga edesim geliyor bazen ama tutuyorum kendimi, kavga degilde laf sokasim :27:
Ama okuulca yasantima sükür ediyorum, iyi oluyor ya :ssz:

Anammm neresinden kizzz :52: ben niye bilmiyorumm

Sende Lili gibi unutkansin heralde :1:
Gecen dedim ya kiz :19:
NRW deyim ben :ssz:

Benimde kavga edesim geliyor bazen ama tutuyorum kendimi, kavga degilde laf sokasim :27:

Bak unutkanligima bahanem var :52: demir eksikliginden unutmusumdur dilay :1: bende nrwliyim tanisiyormuyuz yoksa bizzz :32:

Valla osmanlı tarihimizden utandımm ya, çok kötü bi kanun bu dimii,
ayy birde izliedii yaa nasıl bi kalptir bu :47:

Ay bide diyorya çabuk olun çabuk olun diye sanki 7 kişi dana boğazlıyor :19::19: evladın lan o senin :19: bu kadar vicdansızlık görmedim.

Gerçeğe gelirsek böyle bi iktidar insanı cani yapıyor demek ki neler olmamış ki :19: hırs bürümesin gözü yeter ki

Evet tşk ederim :54:

Bidaha atacaktım ama atamazsın diyor benim ne yapamak istediğimede karışıyor :19::19:

Kızlar bnm antonyo yarın bana hediye vercek ben bişi almadım şimdi vicdan azabıçekiom:60:

ne alsam ki yarınnn :30:

Salon takımı mı almış la sana :60: :60: ne almış.

Sen kendini paketle ona:60: senden iyi hediyemi olur:60:

Ay bide diyorya çabuk olun çabuk olun diye sanki 7 kişi dana boğazlıyor :19::19: evladın lan o senin :19: bu kadar vicdansızlık görmedim.

Gerçeğe gelirsek böyle bi iktidar insanı cani yapıyor demek ki neler olmamış ki :19: hırs bürümesin gözü yeter ki

Bidaha atacaktım ama atamazsın diyor benim ne yapamak istediğimede karışıyor :19::19:

yok almamış fotolarını çekmiş biri kahve biri turanj çiçekli ikiisinide çok beğendim keşke alsaymış :60:

dedim dengesiz adam önce bunları alacağına beni al :60:

yüzüme bakıo şaşkın şaşkın benden böle laflar duymaya alışkın değil bünye kaldırmıo :60:

yok almamış fotolarını çekmiş biri kahve biri turanj çiçekli ikiisinide çok beğendim keşke alsaymış :60:

dedim dengesiz adam önce bunları alacağına beni al :60:

yüzüme bakıo şaşkın şaşkın benden böle laflar duymaya alışkın değil bünye kaldırmıo :60:

Harbi ters ha olaya tersten ilerliyor benjamin buttoon gibi herif :60: :60:

Sana böyle karatı bilmeemmmm kaçlık dana gözü kadar bi tektaş alsın :52::52::52::52:

Bende 127 tane ama nerede aldım bilmiyorum :60: o kadar çok çene yapıyorum ki.Ama Bdv den beğeni çıkmıyor.Eskiden binlerdeydi beğeni şimdi kimse beğeni atmıyor.Ben çok nadir beğeni atardım mesela değişmedi bende bi şey ama herkes artık fesatlığından mıdır nedir :60: beğenileri saklıyor :60:

Aynen aynen bnm kuşum çok olsun milletin çoğalmasın diye beğnmiyolar :27::27::27:

Evet ya neler var :53:

Ama stinin dediği gbi bdvde beğenmiyolar pek :27::27:

Hee bi daha beni beğenebilmen için 10 kişiyi mi ne beğenmen gerek sanırım :52::52:

Cakalllll :27:

Alma bosver sen ona en büyük hediyesin :ssz:

Komu kizi olmayasin sen :53: :60:
olabilirim bak :26: son bir sey sorucam hangi sehir?

Ahaha desene ben bilsem çoktan evlenmiştim diye :60: :60:

Ay kıyamam :38::38: yok atmam atmam sana.Culya var bu iş için hazır ona atarım :27::27:

Tabikii bilsem coktan evlenmis olurdum 3 tane de cocugum olurdu :52: deermisim :60::60:

Bu seksi konulari julia ya mi atiyoruz :23: o bas eder bu konularla dimi :52:

bigün ben de pro olcam :43:
ben de görünmez olcam :43:

altta 4 kişi var kim bunlar :84:

Aynen aynen bnm kuşum çok olsun milletin çoğalmasın diye beğnmiyolar :27::27::27:

Hee bi daha beni beğenebilmen için 10 kişiyi mi ne beğenmen gerek sanırım :52::52:

Çok çakal millet ya bence onlar kuş değil çakal olmalıydı :27::27:

Bdv değil siyasi konularda çok beğeni alırsın heleki ilerleyen konuşmanın aleyhinde yazarsan :9:

Kalpazanlığın kelime anlamı ne :26: Yani siz oradan başka anlamdamı kullanıyorsunuz.Burada pek iyi anlamı yokta ben mi yalnış biliyorum acaba :26::26:

Sizde ne demekki :26:
Kalpazan demek Kalpazan iste :44:
Hani bi is yapmaya üsenen,tembel falan :26:

Evet ya neler var :53:

Ama stinin dediği gbi bdvde beğenmiyolar pek :27::27:

Benim Begeniler hep BDVden :44:
Buarada 92 demisim yaaa, varmis daha baya ikinci kusa :97:

Harbi ters ha olaya tersten ilerliyor benjamin buttoon gibi herif :60: :60:

Sana böyle karatı bilmeemmmm kaçlık dana gözü kadar bi tektaş alsın :52::52::52::52:

tek taşımı gecen sevgililer gününde almıştı paraya kıymış enişteniz :60:

bigün ben de pro olcam :43:
ben de görünmez olcam :43:

altta 4 kişi var kim bunlar :84:

Biri ben biri sti biri dloş abla biride juli

Sende kırmızılı ol be ginam :21::21:

Yeşildin bıraktın zor mu yeşil olmak :27:

Çok çakal millet ya bence onlar kuş değil çakal olmalıydı :27::27:

Bdv değil siyasi konularda çok beğeni alırsın heleki ilerleyen konuşmanın aleyhinde yazarsan :9:

Siyasiyle hiç aram yoktur kuzum bazen bnmki böyle anlatır bana hatta bgn konuştuk istanbulda durum baya ciddi diye anca o anlatırsa bilirim yoksa hiç takip etmem :27::27::27:

olabilirim bak :26: son bir sey sorucam hangi sehir?

Tabikii bilsem coktan evlenmis olurdum 3 tane de cocugum olurdu :52: deermisim :60::60:

Bu seksi konulari julia ya mi atiyoruz :23: o bas eder bu konularla dimi :52:

Özelden aticam sana canim, burdan yazmiyayim simdi :ssz:

Back
X