• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Adam zıt kutuplarda yaşıyor çorapsa hiç şaşırmam :60: ama nasıl çorap filelimi seksi mi ortası delik leoparlı mı nasıl :27::27::27:

vallahi bende şaşmıcam değildir demiii yaaaaaaaa :14::14: delik mi allah iyiliğini versin ortası delikse bekretimde gözü var derimm :60:

Kız Niko, senin moralin mi bozuk?
Hem de abuk sabuk bi gün yüzünden :27:
Boşver be canım, siz de başka zaman kutlarsınız :38:

Ya ben sevgililer gününe takılmıyorum o kadar canı cehenneme :47:
Ben kendi öküzümün odunluklarına kızıyorum :ssz:

Ya ben sevgililer gününe takılmıyorum o kadar canı cehenneme :47:
Ben kendi öküzümün odunluklarına kızıyorum :ssz:

:1:
Onlar hep odun ki zaten.:23:
Sen milletin kocasına sevgilisine bakma. Aslında hepsi odun ama millet gösteriş peşinde :27:
Önemli olan sevgi... Sen başını onun omzuna yasladığında huzurlu musun, gerisini koy bi tarafına gitsin :48:

:1:
Onlar hep odun ki zaten.:23:
Sen milletin kocasına sevgilisine bakma. Aslında hepsi odun ama millet gösteriş peşinde :27:
Önemli olan sevgi... Sen başını onun omzuna yasladığında huzurlu musun, gerisini koy bi tarafına gitsin :48:

Of ne bileyim ya valla :ssz: Moralim bozuk biraz. KK'dan biri bana bi sataşsa da bütün sinirimi çıkarsam :27:

kız gecen sevgililer gününde aldı tek tas her sene tek tas mı alcak :60:

Yok hersene bi boy büyüğünü alacak :27::27:

Dağıtalım. En azından çıkıp gezeyim gidiyorum evde patladım diyorum evde duracakmışım :41:

Ben mısır patlatıp film izliyeceğim ama dışarda öyle güzel hava varki sanki bahar erken geldi :16:

vallahi bende şaşmıcam değildir demiii yaaaaaaaa :14::14: delik mi allah iyiliğini versin ortası delikse bekretimde gözü var derimm :60:

ahahaha yani şuan hiç yok gözü bekretinde aklına bile gelmiyor bekretin hemi :27::27: ahh ahh ne tilkiler dönüyordur o kafada :27::27: sana seksi bi kırmızı takım alır belki jartiyer belki tanga belki dantel :52::52:

Ben mısır patlatıp film izliyeceğim ama dışarda öyle güzel hava varki sanki bahar erken geldi :16:

İzin vermiyor çıkmama. Ama kendi gittiği yerde geziyor, eğleniyor. :ssz:

Hangi hakla vermiyor ? Nasıl yani.

Çık çıkmak istiyorsan yemişim onun iznini :27:

Onun izinden kastı çıkarken haberim olsun demek istiyor. :18:

Çıkasım yok depresyona giresim var :41: :1:

Merhaba eylülcan :3:

Girme girme gel beni dinle :52:

napıyosunuz moralim bozuk çok
b671bd1000b9.gif

Back
X