• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

napıyosunuz moralim bozuk çok
b671bd1000b9.gif

Seninde mi aynı durumdan bozuk :14::14:

hayatı zehir etmeye :5: takmıyorum ama kahroluyorum sürekli aynı şeyler geçen ay olan bişeyin hesabını soruyo ne güzel konuşırken hemde :50::50:

Of bıktım şu erkeklerin odunluklarından :47::47: Döverim onu :57:

Of bıktım şu erkeklerin odunluklarından :47::47: Döverim onu :57:

üstelik gelmesine 2,5 aydan fazla varrr ; 2,5 ayı böyle geçiricez diyo :30:

neymiş geçen bir düğünde neden kız kuzenımın nişanlısının olduğu fotoğrafta bende varmışım , oda mılletle resımler cekılıcekmiş eğlenicekmiş falan :30: sanki yanlış bir şey yapmışım gibi :96::96:

üstelik gelmesine 2,5 aydan fazla varrr ; 2,5 ayı böyle geçiricez diyo :30:

neymiş geçen bir düğünde neden kız kuzenımın nişanlısının olduğu fotoğrafta bende varmışım , oda mılletle resımler cekılıcekmiş eğlenicekmiş falan :30: sanki yanlış bir şey yapmışım gibi :96::96:

Sevgiye, sana, bana nazar değiyor :14::14::14: Herkes sıkıntıda :25::25:

offf ama herkes arayı düzeltiyo ben hala sıkıntıda kalıyorum , dediği gibi olacak 2,5 ayı zehir edicek bana off offff :14::14:

2,5 ay boyunca nerede olacak ki :17: Neden zehir edecekmiş. :19:

2,5 ay boyunca nerede olacak ki :17: Neden zehir edecekmiş. :19:

okuduğu şehirde en az 2,5 ay görüşemiycez ve daha da kötü olucak :5: öyle bir sorun bir şey oldu mu daha düzemez o kendine gelemez uzatır da uzatır mahveder beni :ssz::ssz:

okuduğu şehirde en az 2,5 ay görüşemiycez ve daha da kötü olucak :5: öyle bir sorun bir şey oldu mu daha düzemez o kendine gelemez uzatır da uzatır mahveder beni :ssz::ssz:

Okuduğu şehir izmit değil dimi kuzum :6:

hayır canım 10 saat uzaklıktaa :43::43:

Ne yapmaya çalıştığını anlayabiliyorum. Benim de çok uzaktan bir sevgilim olmuştu bir zamanlar. Uzaktayken görüp koruyamayacağı için üstüne daha çok geliyor anladığım kadarıyla. Sana güveniyorsa bu kadar sık boğaz etmesine gerek yok hiç. Korumacı tavırlar ... :ssz:

Ne yapmaya çalıştığını anlayabiliyorum. Benim de çok uzaktan bir sevgilim olmuştu bir zamanlar. Uzaktayken görüp koruyamayacağı için üstüne daha çok geliyor anladığım kadarıyla. Sana güveniyorsa bu kadar sık boğaz etmesine gerek yok hiç. Korumacı tavırlar ... :ssz:

ay yok yaa ben onu çözdüm artık yüzümü görene kadar aynı şeyi yapıyo üzüyooo çok yüzümü görünce geçiyo herşey bin pişman oluyo :19::19::19::ssz:

Back
X