• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

ay yok yaa ben onu çözdüm artık yüzümü görene kadar aynı şeyi yapıyo üzüyooo çok yüzümü görünce geçiyo herşey bin pişman oluyo :19::19::19::ssz:

Sende tartışma çıkarmasına izin verme. Ne derse he he de geç kuzum :ssz:

Of saçmalamasın o da. Uzattıkça uzatmış harbiden. :19:

evet daha uzatır o gunlerceee :30: halbukı ne guzeldı aramız kaç gündür , zaten bılıyodum mutlaka bısey cıkcıak bozulucak bu büyü diye :25::25:

evet daha uzatır o gunlerceee :30: halbukı ne guzeldı aramız kaç gündür , zaten bılıyodum mutlaka bısey cıkcıak bozulucak bu büyü diye :25::25:

Çocuk gibiler yahu. O ne kısasa kısas bende yaparım havalarında. Hiç yakıştıramadım. :20:

Çocuk gibiler yahu. O ne kısasa kısas bende yaparım havalarında. Hiç yakıştıramadım. :20:

öyle o bir de öyle bi konuşuyo ki bir hata yapmışım gibi zannediyorum kendimi umursaamayınca da sen ne rahat sinsi birisin diyo :14:

öyle o bir de öyle bi konuşuyo ki bir hata yapmışım gibi zannediyorum kendimi umursaamayınca da sen ne rahat sinsi birisin diyo :14:

Bak ya tavırlara :20::20: Sen nereden buldun bunu bende sana sorayım :17::9:

ah bu erkekler :47::47:

eylül seninki gene mi üzdü seniii :41:

Yok hersene bi boy büyüğünü alacak :27::27:

Ben mısır patlatıp film izliyeceğim ama dışarda öyle güzel hava varki sanki bahar erken geldi :16:

ahahaha yani şuan hiç yok gözü bekretinde aklına bile gelmiyor bekretin hemi :27::27: ahh ahh ne tilkiler dönüyordur o kafada :27::27: sana seksi bi kırmızı takım alır belki jartiyer belki tanga belki dantel :52::52:

allahın delisiiiii sapık gibi ne o öle sevgiliyiz uleyn biz bide giy bunları desin bari de tam olsun :60::60::60:

Back
X