• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Biliyorum ki senin İstanbulda olduğunu :1:

Culininkimi değil peh! öküzcanları şahı o da bakma culi ayar çekti onda :27:

Bakıyorum canım :10:

ehehe bunlar bnmkini melek sanır simdi fabrika ayarları ile oynadım haberleri yok :60:

Kesinlikle :31::31::31:

Of bi bitmediler allahım ya vallahi sinirlendim iyice buna :47:

Ben yaptiklarini haketmiyorum dedim bnde yalanlarini haketmiyorum diyo :53: hic bisey iyi olmiycakmis bu 2 ay boyunca :26::85:

şey birazcık indirdimm :17::17: ama bir günlük :kkk:

dimiiii yaaaa :14::14::14:
Dikkat et canım.İyi ol kötü ol tersle demiyorum ama dikkat et.Eskiye sakın dönme ipleri sıkı tut :31::54:

Ben ayarın alasını da çeksem düzelmez. Üst düzey büyükbaş işte yok yine yok :9:

ahahaha :60: ah yawrum ya sende çok aradın mı.

ehehe bunlar bnmkini melek sanır simdi fabrika ayarları ile oynadım haberleri yok :60:

Ne meleği be :60: sen ayar çekmesen ona ne halde olurdu kim bilir :9::9:

Hiç aramadım. Ne o ne ben. Çünkü çaprazımda oturuyor bulması zor olmadı :60::60::60::60:

Abartıyor herşeyi bence :20::20:

Ay o neden biliyormusun çaprazdan çaprazda olmayacaktı :60: çapraz ne ya :60: sağdan mağdan bulaydın temiz yol :60:

yine pis bi espiri yaptım tamam vurma :27:

Yok bisey canim :1:
Tüttürüyom :9:

Hoşgeldin dilaycığım

yokkkk o hatayı asla yapmam bir daha :27::27:

deliiii :60::60: sen çok şeker bir kızsın mutlu olmayı çok hak ediosun cnm :16::16:

sen hele bi yap yol demem uzak demem gelir döverim seni :22::22::22:

Ay o neden biliyormusun çaprazdan çaprazda olmayacaktı :60: çapraz ne ya :60: sağdan mağdan bulaydın temiz yol :60:

yine pis bi espiri yaptım tamam vurma :27:

Sağımızda solumuzda erkek çocuk yoktu kızım ne yapalım çapraza kaldım :60::60::60::60::60::60::60::60:

Back
X