• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Taammm yaa gel azıcık dinleyek nasılmış dediğine göre güzel olmalı :52::52::52:

Iyy bebnim örümcek fobim vardır :18::18::18:

Ahahaha bizim durum kızgın kumlardan seerin sularadan çıkıp serin dulardan okyanus dibine doğru son sürat gitmekte :60: biz boğulmadan :60: şapalım :60:

stiii sana eşlik etmek istiyormuş culimm:52: utanmış söyleyememiş:60:

paçalarımdan dürüstlük akıyor napiyim:52:

geçti daha da söylemem :kkk:

stiii sana eşlik etmek istiyormuş culimm:52: utanmış söyleyememiş:60:

paçalarımdan dürüstlük akıyor napiyim:52:

Ben culiye eşlik edersem değil topikte kk da kimse kalmaz :60: karantina bölgesi ilan edilir :60:

Paçalarını bağlarsan sorun çözülür belki akmaz :26:

Ben culiye eşlik edersem değil topikte kk da kimse kalmaz :60: karantina bölgesi ilan edilir :60:

sanat hayatıma bu gece sonverdim sayenizde :5::5::5:

Söyle nickim nasıl bi yerse :19:

Önceden gelirdi yine şmdi o da yok :52::52:

İnsanın bazen canı çekiyo be senin çekmiyo mu çekse de gidemezsn gerçi bebeyle :9::emir_bebek:

:52::52: anında can mı verdi

Bebe yokken de gitmiyodum :) ben kalabalık ortamları sevmiyorum düğüne bile gitmem. Sinemaya gidesim var ama bebişim yüksek sesten etkilenir diye gidemiyorum. Bikaç gündür evdeyim çok sıkıldım kendimi çarşıya atasım var

Taammm yaa gel azıcık dinleyek nasılmış dediğine göre güzel olmalı :52::52::52:

Iyy bebnim örümcek fobim vardır :18::18::18:

Ahahaha bizim durum kızgın kumlardan seerin sularadan çıkıp serin dulardan okyanus dibine doğru son sürat gitmekte :60: biz boğulmadan :60: şapalım :60:

önceden ex'e söylüyordum. o daa yazık yaaa Allah can vermiş öldürmeyelim diyorduu. korkuyon mu yoksa sen dedim:52: anında aslan kesildi:60:
Söyle nickim nasıl bi yerse :19:

Önceden gelirdi yine şmdi o da yok :52::52:

İnsanın bazen canı çekiyo be senin çekmiyo mu çekse de gidemezsn gerçi bebeyle :9::emir_bebek:

:52::52: anında can mı verdi

biraz direndii sonra pörsüdü tavanda asılı kaldı hasbam:51: dedim ama ona kibarca yarın git dedim oğlum bak git dedim dinlemedi bende öldürdüm:24:

H.b cülo :) çok akışkansınız telden yetişemiyorum :) pcninde şarjı yok takmaya üşeniyorum

önceden ex'e söylüyordum. o daa yazık yaaa Allah can vermiş öldürmeyelim diyorduu. korkuyon mu yoksa sen dedim:52: anında aslan kesildi:60:

biraz direndii sonra pörsüdü tavanda asılı kaldı hasbam:51: dedim ama ona kibarca yarın git dedim oğlum bak git dedim dinlemedi bende öldürdüm:24:

:9::9::9::9:

Ay ben korkmak değil korkmuyorumda bacaklarında huylanıyorum ıyy düşününce bile ürperdim

espirimiydi bu şimdi stiiii :52: paçalarımı bağlayamam havasız kalır biryerlerim olmaz cıkks töbe töbee:60:

sanat hayatıma bu gece sonverdim sayenizde :5::5::5:

ağzı açık dinler beni :69: bide üstüne göbek dansı yapıorum ona :60::60:

huuuu bak bu göbek dansıı fena şeyler getiriyor aklımaa.. ben geri çekildim stiii atlar şimdi:60:

Sneşn son veresin varmış sanki :27::27:

Direk dansını denemelisin :23::23::23:

striptiz miiiiiiiiiii wowwwwwwwww :27::27:

yarın da onu yapayım bari a kadar gelmezsem bilin kiii sevişgenliğeee daldık :52::52::60:

Bebe yokken de gitmiyodum :) ben kalabalık ortamları sevmiyorum düğüne bile gitmem. Sinemaya gidesim var ama bebişim yüksek sesten etkilenir diye gidemiyorum. Bikaç gündür evdeyim çok sıkıldım kendimi çarşıya atasım var

At vala bnde uzun bi süredir gitmedim çarşıya :52:

Bi gitmem lazım aslında ihtiyaçlarım var ama üff snir oluyorum işte öyle :27::27:

Yok mu daha bi sancı belirtisi falan kız

Hahahah :27::27:

Olsun sen uyarmışsın :9:

espirimiydi bu şimdi stiiii :52: paçalarımı bağlayamam havasız kalır biryerlerim olmaz cıkks töbe töbee:60:

huuuu bak bu göbek dansıı fena şeyler getiriyor aklımaa.. ben geri çekildim stiii atlar şimdi:60:

antonyoda başka seyler anlar dimiii aman anlasın bekret durdu bu saate kadar ne işe yaradı alsın gitsin:60:

Yoo öneriydi beğenmedin mi :26:

striptiz miiiiiiiiiii wowwwwwwwww :27::27:

yarın da onu yapayım bari a kadar gelmezsem bilin kiii sevişgenliğeee daldık :52::52::60:

İvvettt striptizz :23::23::23: en seksi en şükela danss :52::52::52: dikicen eve boruyu çevresinde dönücen adamında gözleri dönücek :52::52::52::52:

Sonrası yok :60: :60: sonrası sefişmeli öpüşmeli orasına bişi diyemem :60:

Back
X