• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

facen olunca face gel zeynomm gezmedim cnm direk antonyoya gittimm evi topladım biraz yarında temizlik yapmam lazım orda teyzesi gelcek beni görmeeyee :52::52::52:
wuhhuuu :46: heyecanlimisin? Ilk bulusmami?

Yoo başka sayfalarda sorun yok sadece facede virus mu kaptım naptım neyse sonra ilgilenirim.

9. sezon oynuyor canım şuan.1 hafta oldu işte 3 sezon yedim :5::5: ben bu hızla 2 hafta sonra bitirirm o zaman ne yapacağım :14::14:

Sen izleyip bitirde baska dizi bulursun seyredecek :9:
Kardesimde kac gündür yaprak dökümünü izliyor saaatlerce :52:

wuhhuuu :46: heyecanlimisin? Ilk bulusmami?
hem de nasıl kaynanam gelse böle heyecan yapmam :52::52:
Hasta olan teyzesimi yawru kuş :26::26:

evet cnm düşün o halde kadın gelecek çok merak ediomus beniiii bende gel dedim :60:

sanırım önümüzde ki haftasonu gelir ama ben anca temizlerim çalışıorum yaaa bekar evi sonuctaaa öle çok temiz değil kadının mikrop kapmaması gerek kıyamam yaaa ondan biraz temizleyeyim dedimm :16::16:

Sen izleyip bitirde baska dizi bulursun seyredecek :9:
Kardesimde kac gündür yaprak dökümünü izliyor saaatlerce :52:

Yaprak dökümünü nereden bulmuş ayol.Yok izlemem kpss çalışacağım geç bile kaldımda.Temelim var diye durdum bakalım :31:

evet cnm düşün o halde kadın gelecek çok merak ediomus beniiii bende gel dedim :60:

sanırım önümüzde ki haftasonu gelir ama ben anca temizlerim çalışıorum yaaa bekar evi sonuctaaa öle çok temiz değil kadının mikrop kapmaması gerek kıyamam yaaa ondan biraz temizleyeyim dedimm :16::16:

:16::16: tatli heyecan bunlar :52: cok isin var mi daha? Demek o da seni cok görmek istyior ki hasta hasta geliyor..ne güzel

Temizle temizle bir de şık bir hediye al yawrukuş :38:

Yaprak dökümünü nereden bulmuş ayol.Yok izlemem kpss çalışacağım geç bile kaldımda.Temelim var diye durdum bakalım :31:
:9: dizileri siradan izliyor tekrar iste.. oo cnm sen kpssye calis en iyisi :1:

:9: dizileri siradan izliyor tekrar iste.. oo cnm sen kpssye calis en iyisi :1:

Çalışmam lazım biliyorum ama öyle bi nefret ettim ki :19: Hiç yanaşmak dahi istemiyorum.Ben bundan onceki kpss de elimden geleni yaptım atanmam gerekirken devletin saçma salak politikaları yüzünden kadro açılmadı ve atanamadım :19::19: şimdi öyle böyle değil çok soğudum

Çok kişisel bir şey alma,tanıdığın biri değil daha genel bi hediye al.Evi için şık bi obje olabilir.

evet nasıl giyinio bilmiorum meselaaa aynen mesela şık bir vazo alabilirim :13:

Çalışmam lazım biliyorum ama öyle bi nefret ettim ki :19: Hiç yanaşmak dahi istemiyorum.Ben bundan onceki kpss de elimden geleni yaptım atanmam gerekirken devletin saçma salak politikaları yüzünden kadro açılmadı ve atanamadım :19::19: şimdi öyle böyle değil çok soğudum
Üzüldüm bak simdi atanamana :31: anliyorum seni zaten birseyi tam elde ettim dersin birsey araya girip bozar.. allah kolaylik versin soguman cok normal..

evet nasıl giyinio bilmiorum meselaaa aynen mesela şık bir vazo alabilirim :13:

Benimde aklımdan güzel bir vazo geçti ama el yapımı bir şeylerde olabilir eskiler sever öyle şeyleri güzel bir el yapımı masa örtüsü ne bileyim havlular bunlarda olabilir.Bi objede olabilir biraz antonyodan bilgi al hangi renkleri sever evde nasıl objelerden hoşlanır.

Üzüldüm bak simdi atanamana :31: anliyorum seni zaten birseyi tam elde ettim dersin birsey araya girip bozar.. allah kolaylik versin soguman cok normal..

Sağol canım benim inşallah hakkımızda hayırlısı olur :38:

Nerede gördüm ben ya englısh home'da sanırım çok güzel şeyler var bence oralara bi bak culya :40:

Ay yawrular ben bi yarım saatliğine kaçayım bi bölüm daha izliyeyim :52::52::52:

Benimde aklımdan güzel bir vazo geçti ama el yapımı bir şeylerde olabilir eskiler sever öyle şeyleri güzel bir el yapımı masa örtüsü ne bileyim havlular bunlarda olabilir.Bi objede olabilir biraz antonyodan bilgi al hangi renkleri sever evde nasıl objelerden hoşlanır.

antonyo anlamaz senden yardım alcam ben senden güzel fikirler çıkacağına eminim :52::52:

Günaydın ahaliiiiiiiiii :12::12::12:

Back
X