• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Nasılsın neler yapıyosun :ssz:

Hiççç öyle takılmaca işte ders çalışıyorum bi yandan sen napıyosun :31:

iyidir ne olsun 2 bebe var onlarla uğraşıyom arada buraya takılıyom öle:51: sen napıyosun dicektim ama başkasına demişin bile okuyon galiba ama ne okuyon bakim

iyidir ne olsun 2 bebe var onlarla uğraşıyom arada buraya takılıyom öle:51: sen napıyosun dicektim ama başkasına demişin bile okuyon galiba ama ne okuyon bakim

Hahhah arkeoloğum canım ben normalde işimi yapıyorum bu 3.üni için hazırlık işte bakalım ayy allah bağışlasın kuzucuklarıı nerdensin sen :16::16:

Misafirin yanında kk da takılmakta iyiymiş hayatım ya :9::9::9:

Bebeğim sen yeni modayı bilmiyorsun önce elletçen kalite kontrol sonra göstertçen ne çıkarsa bahtına artık :27::27::27:

aaa öylemiymiş hadi gel elle ozaman :104::104::104:

persephone anacım 1i okudun 2 yide 3 de bune kıız hiç mi bitmez bu akıl yok akıl mı arıyon :60::60:

persephone anacım 1i okudun 2 yide 3 de bune kıız hiç mi bitmez bu akıl yok akıl mı arıyon :60::60:

Beyin bedavaaa hahah :60:
Yok bebeğim..
Seneye konservatuara geçeceğim 2.üni o oluyor bir tane de yurt dışında uzaktan eğitim programına başlayacağım oxford ya da harvard bakalım hangisi kısmetse oda 3. kendini geliştirmenin sonu yok hayatım hiç bir zaman doydum diyemem :31:

Beyin bedavaaa hahah :60:
Yok bebeğim..
Seneye konservatuara geçeceğim 2.üni o oluyor bir tane de yurt dışında uzaktan eğitim programına başlayacağım oxford ya da harvard bakalım hangisi kısmetse oda 3. kendini geliştirmenin sonu yok hayatım hiç bir zaman doydum diyemem :31:

hakkında hayırlısı haklısın insanın kendini geliştirmesinin sonu olmaz bekarsın galiba yaş kaç canım:16:

hakkında hayırlısı haklısın insanın kendini geliştirmesinin sonu olmaz bekarsın galiba yaş kaç canım:16:

22 Canım ben bekar evlilerdenim erkek arkadaşımla yaşıyorum yarın 2. yılımız doluyor hayırlısıyla Senin yaş kaç :16:

Back
X