• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

neden okumuyosun peki ben 3-4 tane aldım elimdeki bitsin diğerlerine başlıcam acayip kafa dağıtıyo....bak bazen yalnız takılmakta güzeldir tadını çıkar bence kafanı dinle yaaa git güzel ne yemek yemek istiyosan yee hatta cinemaya gir yaaa

şu sıralar vaktim olmuyo ki :31::31:

yok sinemaya kuzenımle gidicem h.sonu daa akşam yemek yiyim bari çok yoruldum üzüldüm hakettim yemeği :41::41::1:

şu sıralar vaktim olmuyo ki :31::31:

yok sinemaya kuzenımle gidicem h.sonu daa akşam yemek yiyim bari çok yoruldum üzüldüm hakettim yemeği :41::41::1:

iyi bakalım sen nasıl istersen...hangi filme gitmeyi düşünüyprsun?
elinde okumadığıun hangi kitaplar var merak ettim?

iyi bakalım sen nasıl istersen...hangi filme gitmeyi düşünüyprsun?
elinde okumadığıun hangi kitaplar var merak ettim?

recep ivedik :60:

şu an kabirde ilk gece 2 ve 3 var bir de sevgiliden son mektup var yarıdayım onda :12::12:

recep ivedik :60:

şu an kabirde ilk gece 2 ve 3 var bir de sevgiliden son mektup var yarıdayım onda :12::12:

bende geçen hafta gittim recebe:)

sevgiliden gelen son mektup dikkatimi çekti bi dahakine alıcam en son gittiğimde 4 kitapla çıktım:1::1::1::1::1:

bende geçen hafta gittim recebe:)

sevgiliden gelen son mektup dikkatimi çekti bi dahakine alıcam en son gittiğimde 4 kitapla çıktım:1::1::1::1::1:

kabirde ilk gece nenden çekmedi :15::9:

ahaha evet insan durduramıyo kendini :1::1:

kabirde ilk gece nenden çekmedi :15::9:

ahaha evet insan durduramıyo kendini :1::1:

sorma ya elimde olsa hepsini alıcam:))))))))
bende... yağmur sonrası,böğürtlen kışı,senden önce ben ,beni böyle sev aldım şimdi elimde okuduğum beni böyle sev bitmek üzere sonra senden önce beni okucam çok merak ediyorum

sorma ya elimde olsa hepsini alıcam:))))))))
bende... yağmur sonrası,böğürtlen kışı,senden önce ben ,beni böyle sev aldım şimdi elimde okuduğum beni böyle sev bitmek üzere sonra senden önce beni okucam çok merak ediyorum

senden once ben i okudum ben çok güzel :16:

beni böyle sev ne güzel mii :12::12:

İsmimiz değişmiş heeyyy :124::124::124::124::124::124::124::124:

$401507.webp $401507.webp

:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

Back
X