• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

ben de var geçen aldım yağmur sonrası , böğürtlen kışı , senden önce ben , bide beni böyle sev:1:

Aaa çok güzel :21::21: okuduysan nasıl olduğunu anlatsana sürükleyeci değilse almayayım :9::9:

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Eklentiler

• $b_rtlen_k_.webp
    $b_rtlen_k_.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 42
daha henüz başlamadım kuzum elimde başka kitap var ama heyecnlanıyorum okumak için hepsini

Bende çok istiyorum okumak bunu da üşenmekten gidip almıyorum :17::17::18::18: Sen oku güzelse bana da haber et :9::9:

dediğim gibi henüz başlamadım aldığım yani dikkatimi çeken kitaplar bunlar ark okumuş beğenmiş....şu an elimde az kaldı beni böyle sev sonra senden önce ben okusam diyorum yada hangisine geçsem acep yardımcı olun:1::1::1::1:

dediğim gibi henüz başlamadım aldığım yani dikkatimi çeken kitaplar bunlar ark okumuş beğenmiş....şu an elimde az kaldı beni böyle sev sonra senden önce ben okusam diyorum yada hangisine geçsem acep yardımcı olun:1::1::1::1:

yağmur sonrasını oku :1::1: güzelse bende alıcam :27::27:

bana eylüle yaptığın o şeyden yap, haniii tarih yazılıyorya alta sewgilinle tanıştığın felann :27:

Yapayım :31::31: Sen hangilerini seçtiğini söyle ve tarihinizi ve boşluklara ne yazacağımı söyle yeterli :21:

kız nico benimde yazı rengimi kalınlaştırbide pembe olsun sieee zahmetttt:1::1::1::1::1:

Back
X