• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

iş yeri pc de ikimizin resmi yok akşama yapsak olur mu :31::31:

Olur canım ama yine de söyleyeyim programı belki işim çıkar .. :26: photoscapeden yapabilirsin canım takıldığında bana sorarsın :31:
bi de kendi resmin varsa şu an atsana :23:

Sanada afiyet olsunnn kuzummm :13: yok cnm ne hamaratligi günlük rutin isler iste :1::1: sabahtan isleri bitireyim de ögleden sonra biraz gezmeye cikmayi düsünüyorum :16:

:-) :-) anne oyle mi izin veriyor :-) benim anne oylede :-) :-) isler bitince disari cikmama izin veriyorr :60:

sagol tatlim gelin beraber oksun :34: ahaha evet görünmüyonuz hic :52::52: topigin adi julia ve görünmez melekleri mi olsaydi :60:

Ben yedim canım :38::38: olabilirdi :21::21: ben sarışın melek, juli esmer melek :1:

Olur canım ama yine de söyleyeyim programı belki işim çıkar .. :26: photoscapeden yapabilirsin canım takıldığında bana sorarsın :31:
bi de kendi resmin varsa şu an atsana :23:

albüme koyayım bitane gör cnm tekrar silebilirim demi ama albümü :29:

:-) :-) anne oyle mi izin veriyor :-) benim anne oylede :-) :-) isler bitince disari cikmama izin veriyorr :60:
:1::9: benim annem icin farketmiyor cnm ama benim icim rahat etmiyor ona herseyi biraktigim zaman :31: hem el birligiyle bütün isleri bitirince bütün gün kendimize zaman ayirabiliyoruz :52:

:1::9: benim annem icin farketmiyor cnm ama benim icim rahat etmiyor ona herseyi biraktigim zaman :31: hem el birligiyle bütün isleri bitirince bütün gün kendimize zaman ayirabiliyoruz :52:

Tabi canim isin saka tarafi o :-) bastaci annelerimiz :16: anne kiz gezin :-) buralar soguk annemi ikna edemedim ben :60:

Back
X