• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Artık gitsem iyi olur. Juli yoktu yerine baktım ama hasta hasta anca bu kadar bakabildim. Kalanlara emenat ediyorum burayı. Akşama juli gelir :21: Dinlenmem gerek. :31: Şimdiden gelenlere hoşgeldin, gidenlere beş gittin :9: Hepinizi öptüm. Görüşmek üzere. Dua edin iyi olayım :14::14: :15:

Buralar size emanet :38:

Selam kızlarrr :ssz::ssz::ssz:

Artık gitsem iyi olur. Juli yoktu yerine baktım ama hasta hasta anca bu kadar bakabildim. Kalanlara emenat ediyorum burayı. Akşama juli gelir :21: Dinlenmem gerek. :31: Şimdiden gelenlere hoşgeldin, gidenlere beş gittin :9: Hepinizi öptüm. Görüşmek üzere. Dua edin iyi olayım :14::14: :15:

iyi akşamlar nico melek :D:9::9::9:

İyi ol nikom :38::38::38::38:

eeeee biraz :D dil at bizee stillex :D:52::52::52::52::52::52::52:

Buradan konu bekrete gider. Bu muhabbette bulunmak istemiyorum :36::36:
Still bir dil atar kaçacak yer ararsın dikkat et o göründüğü gibi değildir :1::1:
Hadi ben gittim :kkk:

Back
X